Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέρδισε 344 εκατ. δολάρια χάρη σε ένα τυχερό μπισκότο

Κέρδισε 344 εκατ. δολάρια χάρη σε ένα τυχερό μπισκότο

Ένας 66χρονος συνταξιούχος εμπιστεύτηκε το μπισκότο της τύχης και κέρδισε το τζακποτ των 344 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την τύχη του στα νούμερα που ήταν γραμμένα στο κινέζικο μπισκότο της τύχης της εγγονής του, έπειτα από γεύμα σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο κυνήγησε για περίπου δύο χρόνια ο 66χρονος Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζούνιορ.

Πλέον έφτασε η στιγμή που μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος καθώς κέρδισε 344,6 εκατομμύρια δολάρια στη λοταρία του Powerball.

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια, έπαιζα πάντα τα ίδια πέντε νούμερα» εκμυστηρεύτηκε ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ., κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Ραλέι, στη βόρεια Καρολίνα, όπου παρέλαβε τα κέρδη του από τη λοταρία του Powerball του περασμένου Σαββάτου.

«Κοίταξα τους αριθμούς που βρίσκονταν πίσω (από το ωροσκόπιο), ήθελα να τους παίξω. Από εκεί προήλθαν» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι τους επέλεγε όταν δοκίμαζε την τύχη του στο Powerball και στο Mega Millions, κερδίζοντας μικρά μόνο ποσά.

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, απλά ήμουν τυχερός» είπε ο 66χρονος, δηλώνοντας «λίγο κεραυνόπληκτος» που η τύχη του χαμογέλασε τόσο πλατιά.

Ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ. είχε τη δυνατότητα να πάρει όλο το ποσό του τζακποτ σε δόσεις, σε διάστημα 30 ετών ή μέρος του σε μία και μοναδική μειωμένη δόση. Επέλεξε τη δεύτερη επιλογή κι έγινε πλουσιότερος κατά… 223 εκατομμύρια δολάρια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024