Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χατζίδου-Παύλου: Με γάμο σφράγισαν την ευτυχία τους

Χατζίδου-Παύλου: Με γάμο σφράγισαν την ευτυχία τους

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της οργάνωσε το γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα. 

Λίγους μήνες πριν τον ερχομό της κόρης τους η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλους σφράγισαν την ευτυχία τους με μία λιτή τελετή στο δημαρχείο Μοσχάτου το απόγευμα της Δευτέρας.

Η τραγουδίστρια που βρίσκεται ήδη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της οργάνωσε το γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τη γέννηση της κορούλας τους, την οποία θα ονομάσουν Μελίτα-Δήμητρα.

Η Ελένη Χατζίδου έφτασε στο Δημαρχείο μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου φορώντας ένα ρομαντικό ροζ μίνι φόρεμα, λευκές γόβες και κρατώντας μια ανθοδέσμη με ροζ και λευκά τριαντάφυλλα.

Η μυστικότητα όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς η πανέμορφη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί την χαρά της με τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορουσα να τη φανταστώ…Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα,με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό!».

View this post on Instagram

Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορουσα να τη φανταστώ… Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα,με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό! Ευχαριστώ όλους τους αδερφικους φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε(@a_polydorou σε σένα πάει αυτό,ο θρησκευτικός είναι κοντά😉) Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας,παρολα αυτά δε θα μπορουσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πουμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο😊 Ανυπομονούμε για τη μπέμπα,ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας!❤️🤵🏽👰🏽 #justmarried

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Στην παραπάνω ανάρτησή της βλέπουμε δύο τούρτες σε σχήμα καρδιάς, μία της νύφης και μία του γαμπρού ενώ δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και την πιπίλα ανάμεσα τους. Η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη ενώ το ζευγάρι ανυπομονεί για την άφιξη του μικρότερου μέλους της οικογένειας.

H λαμπερή νύφη φρόντισε να κρατήσει μικρά στιγμιότυπα από τον πανέμορφο γάμο με τον εκλεκτό της καρδιάς της και τα ανάρτησε στην συνέχεια σε ειδική κατηγορία «Our Wedding»:

Ο γαμπρός από την άλλη ανάρτησε το… «ξύρισμα» δηλώνοντας έτοιμος για την μεγάλη ημέρα.

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε στο επίσημο πια ζευγάρι, να είναι πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024