Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να αγιάσουν τα χέρια του Αλισον!

Να αγιάσουν τα χέρια του Αλισον!

Στη Μαδρίτη ο Αλισον με τις αποκρούσεις του βίωνε το «you 'll never save alone» και την ίδια στιγμή στη Μύκονο ο Κάριους, πνίγοντας σε ένα βαρέλι μπίρα την πίκρα του, μπορεί να αναλογιζόταν πως «you 'll never drink alone»!

Την Κίνσεϊ Βολάνσκι που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Metropolitano, στο 18ο λεπτό του τελικού, δεν την είδαμε στην τηλεόραση, αλλά τη… χορτάσαμε στις φωτογραφίες και – για να πω την αμαρτία μου – η δική της εικόνα υπήρξε ναι μεν ακατάλληλη δι’ ανηλίκους, αλλά πολύ πιο δελεαστική από την παλιά του Jimmy Jump! Toν Αλισον Ράμσες Μπέκερ πάλι τον φάγαμε στη μάπα επί ενενήντα λεπτά, συν τις καθυστερήσεις, χώρια που απέτρεψε κιόλας την ισοφάριση μέχρι να σφραγίσει τη νίκη της Λίβερπουλ ο Οριγκί! Μια ελληνική παροιμία λέει πως όποιος καεί στον (γερμανικό) χυλό, φυσάει και το (βραζιλιάνικο) γιαούρτι και ο Αλισον επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές και εκτός από το Μερσεϊσάιντ μπορεί να προκάλεσε ζημιές και στη… Μύκονο! Το εννοώ αυτό διότι ο… ακατονόμαστος γερμανός προκάτοχός του περιφέρεται, λέει, αυτές τις μέρες στην Ψαρού, στον Ορνό, στο Super Paradise και δεν συμμαζεύεται!

Στις 26 Μαΐου του 2018 στο Κίεβο, ο Λόρις Κάριους, μουντζωμένος από τη μοίρα του, «έπνιξε» δυο γκολ και, ούτως ειπείν, έστειλε τους Κόκκινους (όχι στον Παράδεισο, αλλά) στην Κόλαση! Το καλοκαίρι οι λεγάμενοι ξόδεψαν έναν σκασμό λεφτά, κουβάλησαν τον Αλισον από τη Ρώμη στο Anfield και προχθές το βράδυ εισέπραξαν το αντίκρισμα της ακριβότερης μεταγραφής τερματοφύλακα στα χρονικά του ποδοσφαίρου (72 εκατομμύρια ευρώ) και ρούφηξαν το νέκταρ του θριάμβου μέσα από το έκτο ιερό δισκοπότηρο της ιστορίας τους.

Οι σωτήριες αποκρούσεις του Αλισον στα τελευταία λεπτά του τελικού είχαν το απαραίτητο soundtrack: την ώρα που ο 27χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει κιόλας γερμανικές ρίζες, κατέβαζε τα ρολά, οι αφιονισμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγούδαγαν το «You ‘ll never walk alone», που για τις ανάγκες της περίστασης θα μπορούσε να παραφρασθεί εις διπλούν…

Στη Μαδρίτη ο Αλισον με τις αποκρούσεις του βίωνε το «you ‘ll never save alone» και την ίδια στιγμή στη Μύκονο ο Κάριους, πνίγοντας σε ένα βαρέλι μπίρα την πίκρα του, μπορεί να αναλογιζόταν πως «you ‘ll never drink alone»!

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024