Με τέσσερις γάμους αλλά και τέσσερα διαζύγια στο ενεργητικό του, ο Χρήστος Δάντης επανέρχεται δυναμικά στην ομάδα των single.

Ο διάσημος Έλληνας συνθέτης και τραγουδιστής μας έχει αποδείξει πολλάκις ότι στην προσωπική του ζωή δεν δέχεται συμβιβασμούς και αποζητά την απόλυτη ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/Bx9vBgjIPvp/?utm_source=ig_web_copy_link

Το τελευταίο διάστημα διατηρούσε σχέση με τη γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, Ναταλία Ντουσοπούλου, με την οποία πλέον μετρά άλλον ένα  σημαντικό χωρισμό στο βιογραφικό του.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις της RealLife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους ζούσαν ως παντρεμένοι, όμως τον τελευταίο μήνα όλα άλλαξαν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/Bt6nbWLA4za/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι λόγοι που η εν λόγω σχέση οδηγήθηκε σε τέλμα παραμένουν άγνωστοι, η επικοινωνία ωστόσο ανάμεσά τους δεν έχει σταματήσει, αφού μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι αλλά αποφάσισαν από κοινού να παραμείνουν καλοί φίλοι.

Μάλιστα το στενό τους περιβάλλον φάνηκε να αιφνιδιάστηκε από την απόφασή τους, καθώς η σκέψη να προχωρήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν στα επόμενα σχέδιά τους.

https://www.instagram.com/p/BrBTf8MlxN4/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο