Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη σε σχόλιο follower της

Τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη σε σχόλιο follower της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη παρουσιάστρια απαντά στους ακόλουθους της.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης Ελένη Μενεγάκη, λατρεύει να μοιράζεται με τους εκατοντάδες followers της στο Instagram μικρά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πολλές είναι οι αναρτήσεις της ίδιας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο από την προσωπική της ζωή όσο και μέσα από το πλατό της εκπομπής της.

Ο δικός της «επίγειος παράδεισος» ως γνωστόν είναι η Άνδρος και η πανέμορφη Ελένη δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για μία μικρή, έστω και ολιγοήμερη, απόδραση στο νησί.

Όπως πολλά άλλα, έτσι κι αυτό το Σαββατοκύριακο βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα του Κυκλαδίτικου νησιού, έχοντας φυσικά στο πλάι της τα παιδιά της και τον αλλά και τον αγαπημένο της Μάκη Παντζλόπουλο.

Όπως δήλωσε και η ίδια παρευρέθηκαν στην φάρμα της γειτόνισσας τους Δέσποινας ενώ πόζαραν αγκαλιασμένοι, με τα χαμόγελα και των δύο να κλέβουν την παράσταση. Τα σχόλια και τα likes, όπως ήταν φυσικό, ήταν αμέτρητα, ενώ πολλοί στάθηκαν στον τρόπο που κρατούσε το κεφάλι του Μάκη Παντζόπουλου η παρουσιάστρια.

Μία follower μάλιστα χαρακτήρισε την αγκαλιά της Ελένης ως … κεφαλοκλείδωμα σχολίαζοντας: «Κεφαλοκλείδωμα στον Υδροχόο σου. Έτσι να τον κρατάς πάντα. Πάντα ερωτευμένοι».

Στο σχόλιο αυτό η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, απάντησε με το γνωστό καυστικό της χιούμορ και μια καρδούλα εκφράζοντας την αγάπη της και τις ευχαριστίες της για τις ευχές, «Ωραία ευχή καλή μου φίλη» έγραψε.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024