Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμφάνιση - έκπληξη του Κέβιν Σπέισι στο δικαστήριο

Εμφάνιση – έκπληξη του Κέβιν Σπέισι στο δικαστήριο

Απρόσμενη εμφάνιση στο δικαστήριο της Μασαχουσέτης έκανε τη Δευτέρα ο Κέβιν Σπέισι, για ακρόαση στην υπόθεση στην οποία κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν νεαρό άνδρα σε μπαρ, το 2016.

Απρόσμενη εμφάνιση στο δικαστήριο της Μασαχουσέτης έκανε τη Δευτέρα ο Κέβιν Σπέισι, για ακρόαση στην υπόθεση στην οποία κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά έναν νεαρό άνδρα σε μπαρ, το 2016.

Ο ηθοποιός δεν ήταν απαραίτητο να παραστεί στο δικαστήριο. Ωστόσο, έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε, φορώντας γκρι κοστούμι και γυαλιά. Ο 59χρονος ηθοποιός καθόταν σε ένα τραπέζι με τους δικηγόρους του και κατά διαστήματα ψιθύριζε στο αυτί του επικεφαλής της ομάδας του, Αλαν Τζάκσον.

Αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό του από το δικαστήριο.

Ο Κέβιν Σπέισι έχει δηλώσει αθώος στην κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 2,5 χρόνων.

Κατά την ακροαματική διαδικασία τη Δευτέρα, ο Αλαν Τζάκσον χαρακτήρισε γελοία την υπόθεση και κατηγόρησε τους εισαγγελείς ότι ψευδώς αρνούνται πως είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες από το κινητό του ενάγοντα.

Παράλληλα, κάλεσε τον δικαστή να ορίσει την εκδίκαση της υπόθεσης γι’ αυτό το καλοκαίρι, επειδή ο Σπέισι «υποφέρει». Ο δικαστής απάντησε ότι το συντομότερο που μπορεί να εκδικαστεί η υπόθεση είναι κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024