Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος με την παραμόρφωση της Ariana Grande

Σάλος με την παραμόρφωση της Ariana Grande

Νέο κέρινο ομοίωμα της Ariana Grande κυκλοφόρησε στο μουσείο της Madamme Tussauds στον Λονδίνο, με την ομοιότητα όμως να μην είναι... μεγάλη.

Η Ariana Grande συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες παγκοσμίως ενώ κάθε τραγούδι της γίνεται ύμνος και καταλαμβάνει την κορυφή στα παγκόσμια charts.

View this post on Instagram

ɹnoʇ

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Η πανέμορφη τραγουδίστρια έχει εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι την υποστηρίζουν σε κάθε της εγχείρημα και της δείχνουν την αγάπη τους ειδικά στον λογαριασμό της στο Instagram.

View this post on Instagram

🌙

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ο δεύτερος με τους περισσότερους followers (μετά από αυτόν του Ronaldo) και η τραγουδίστρια τιμάει το κοινό της με όσο περισσότερο υλικό μπορεί, τόσο από τις προσωπικές της στιγμές όσο και από εκείνες που βρίσκεται «on tour».

View this post on Instagram

nonna’s legs (and hands / walk)

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω, φυσικό και επόμενο ήταν να δημιουργηθεί ένα νέο κέρινο ομοίωμα της επιτυχημένης τραγουδίστριας αυτή τη φορά στο Μουσείο της Madamme Tussauds στον Λονδίνο. Οι θαυμαστές της όπως ήταν φυσικό, «έτρεξαν» να θαυμάσουν ακόμα και το ομοίωμα της αλλά… δεν ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα.

Ο λόγος ήταν εμφανής, αφού το ομοίωμα έμοιαζε με την Ariana αλλά ίσως σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία ή θα μπορούσε ακόμα να είναι και ο αδερφός της με κάποια περούκα, δήλωσαν πολλοί θαυμαστές της που είδαν το ομοίωμα από κοντά.

Το styling, τα ρούχα, τα αξεσουάρ ακόμα και τα τατουάζ της ήταν «on point» για πολλούς, αλλά πολλά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ήταν εμφανώς αλλοιωμένα, όπως η μύτη της που ήταν εμφανώς μεγαλύτερη και όπως ήταν φυσικό πολλοί αναρωτήθηκαν «Μα καλά πώς γίνεται να μην το πέτυχαν εν έτει 2019;»

Το εν λόγω κέρινο ομοίωμα δεν είναι το πρώτο που δημιουργήθηκε προς τιμήν της Ariana Grande, καθώς στο παρελθόν κυκλοφόρησε και ακόμη ένα, εκείνη την φορά στο Μουσείο της Madame Tussauds στο Las Vegas, με την ομοιότητα λίγο καλύτερη.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024