Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι υπερπαραγωγή έκανε για τις κόρες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πάρτι υπερπαραγωγή έκανε για τις κόρες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λατρεύει τις μικρές της κόρες και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ξετρελαθεί τους τελευταίους μήνες με τον ερχομό του γιου της αλλά ποτέ της δεν έχει παραμελήσει τις αδυναμίες της, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, τις μικρές της πανέμορφες κόρες, Μαίρη και Νάγια.

Με αφορμή, λοιπόν, τα γενέθλιά τους αποφάσισε να οργανώσει μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ένα ξεχωριστό πάρτυ για τις μικρές τους πριγκίπισσες, στο Μουσείο Οίνου, με δεκάδες παιχνίδια και ακόμα πιο πολλά ζαχαρωτά!

Όλη η οικογένεια λοιπόν βρέθηκε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και διασκέδασε με παιχνίδια στο τραμπολίνο, βόλτες στο γκαζόν, αλλά και απόλαυσε γευστικά γλυκά, από το ξεχωριστό candy bar που ετοιμάστηκε, όπως είπε και η παρουσιάστρια από τις «Κατερινούλες», σε σχετική της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Για την μικρή Μάγια που έκλεισε τα έξι της χρόνια ετοιμάστηκε μια λαχταριστή τούρτα «πάντα» ενώ η μικρή της αδελφή Μαίρη, έκλεισε τα πέντε και έσβησε τα κεράκια της σε τούρτα «ουράνιο τόξο».

Το λαχταριστό candy bar διέθετε λιχουδιές κάθε είδους για τις μικρές πριγκίπισσες αλλά και για κάθε καλεσμένο, μικρό και μεγάλο.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια φυσικά πόζαρε στον πανέμορφα διακοσμημένο χώρο του πάρτι και ευχήθηκε στις κόρες της χρόνια πολλά, γεμάτα αγάπη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024