Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανωλεθρία για τη σύζυγο Βούτση

Πανωλεθρία για τη σύζυγο Βούτση

Η υποψήφια για τον δημοτικό θώκο της Κηφισιάς έλαβε 3,6% των ψήφων, καταλαμβάνοντας μόλις την έβδομη θέση μεταξύ των υποψηφίων

Επιεικώς απογοητευτικά ήταν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών για τον συνδυασμό «Κοινωνία Παρούσα» της συζύγου του Νίκου Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου. Η υποψήφια για τον δημοτικό θώκο της Κηφισιάς έλαβε 3,6% των ψήφων, καταλαμβάνοντας μόλις την έβδομη θέση μεταξύ των υποψηφίων.

Το αποτέλεσμα αυτό είναι ακόμα πιο βαρύ με δεδομένο ότι η κ. Παπάζογλου υποτίθεται πως φέρει -άτυπα- και τη δυναμική που έχει ως σύζυγος του προέδρου της Βουλής και προβεβλημένου στελέχους του κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Επισημαίνεται πως η κ. Παπάζογλου στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού της ανέφερε πως «όλοι και όλες, εμείς θέλουμε να συναποτελούμε μία κοινωνία παρούσα στα δρώμενα της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, δεν πρέπει να αφεθεί να είναι υπόθεση των ειδικών, όσων προέρχονται από τοπικά πολιτικά τζάκια ή από ομάδες ισχυρών συμφερόντων».

Τίποτα ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει την εκλογική κατηφόρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024