Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης : «Ο Πειραιάς μίλησε»

Βαγγέλης Μαρινάκης : «Ο Πειραιάς μίλησε»

Ηχηρό μήνυμα νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου έστειλε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννη Μώραλη.

Ηχηρό μήνυμα νίκης στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου έστειλε ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννη Μώραλη.

Με το σύνθημα «σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε, σήμερα ο Πειραιάς νίκησε» άνοιξε την ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με το πλήθος που είχε κατακλύσει το Πασαλιμάνι να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Εδώ στο Πασαλιμάνι πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Σήμερα γιορτάζουμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και για τα παιδιά μας που θέλουμε να τα κάνουμε περήφανα. Πάμε για άλλα τέσσερα χρόνια δημιουργίας ώστε να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για αυτή την πανέμορφη πόλη, το πάθος μας, που όλοι αγαπάμε, τον Πειραιά μας» υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε:

«Αυτά τα όμορφα χαμόγελα που βλέπω καθημερινά όταν περπατώ στον Πειραιά μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών και του Πειραιά μας».

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις στη διάρκεια της ομιλίας του: «Την περασμένη Κυριακή, μεταξύ λίγων φίλων και συγγενών, κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε, τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς. Μας είπε αυτό που λέμε εμείς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια: «άντε γειά» . Εμείς δεν θα πούμε «άντε γειά», εμείς θα πούμε «ουστ» στους προδότες, «ουστ» στους ψεύτες και θα πάμε για άλλη μία μεγάλη νίκη».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκλεισε την ομιλία του διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον λαό του Πειραιά.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Γιάννη Μελά, τη Σταυρούλα Αντωνάκου και τον Σταύρο Βοϊδονικόλα σημειώνοντας πως έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για το καλό του Πειραιά. Ακολούθως, κάλεσε στο βήμα τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων του Πειραιά, τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Πλατανισιώτη, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Παναγιώτη Σταματογιάννη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκο Μανεσιώτη.

«Εμείς είμαστε όλοι μαζί για το καλό του Πειραιά», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Ολόκληρη η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Φίλες και φίλοι σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε! Σήμερα ο Πειραιάς ΝΙΚΗΣΕ. Σήμερα ο Πειραιάς ΚΕΡΔΙΣΕ. Εδώ στο Πασαλιμάνι έχουμε πανηγυρίσει μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα, ευρωπαϊκές επιτυχίες! Εδώ σήμερα, γιορτάζουμε για τον Πειραιά μας. Γιορτάζουμε για τα επόμενα 4 χρόνια, γιορτάζουμε για τα παιδιά μας που θέλουμε να τα κάνουμε όλα περήφανα! Το 2014 είχαμε δώσει έναν όρκο τιμής. Σήμερα σας κοιτάζω όλους στα μάτια και σας λέω: πάμε για άλλα 4 χρόνια, για άλλα 4 χρόνια δημιουργίας και για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας γι’ αυτή την πανέμορφη πόλη! Για την πόλη που όλοι αγαπάμε. Για το μεγάλο μας πάθος: τον Πειραιά μας! Αυτά τα χαμόγελα που βλέπω απόψε εδώ και τα βλέπω καθημερινά περπατώντας στον Πειραιά, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε δυναμικά, να συνεχίσουμε για το καλό όλων των Πειραιωτών χωρίς καμία εξαίρεση!

Την περασμένη Κυριακή μεταξύ ολίγων γνωστών, φίλων και συγγενών, κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς! Μας είπε άντε γεια. Αυτό που λέμε στο ποδόσφαιρο εμείς τόσα χρόνια! Εμείς λοιπόν, όλοι μαζί ενωμένοι την Κυριακή, δεν θα πούμε άντε γεια. Άντε γεια λέμε στο ποδόσφαιρο και κερδίζουμε! Εμείς θα πούμε, ουστ στους προδότες, ουστ στους ψεύτες και θα πάμε για άλλη μία μεγάλη νίκη! Σας θέλω όλους μαζί ενωμένους, να μεταφέρουμε τις επόμενες δύο μέρες το μήνυμα για τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ. Σας χρειαζόμαστε όλους. Τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τους ανθρώπους τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε, να πάνε την Κυριακή να ψηφίσουν για το μέλλον του Πειραιά, για το καλό του Πειραιά για το καλό όλων των ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! Και να ξέρετε κάτι: θα είμαι πάντα δίπλα σας όσο ο Θεός μας έχει καλά!
Θέλω να πω και κάτι τελευταίο γιατί εδώ στον Πειραιά είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι! Θέλω να καλέσω εδώ μαζί μας, τρεις Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι δούλεψαν πολύ σκληρά τα 4,5 τελευταία χρόνια. Την Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Σταύρο Βοϊδονικόλα και τον Γιάννη Μελά. Τα παιδιά αυτά, παραμένουν κοντά μας και από άλλα πόστα θα βοηθάνε τον Πειραιά. Είτε ως βουλευτές, είτε σαν περιφερειακοί σύμβουλοι, είτε σαν αντιπεριφερειάρχες . Θα ήθελα επίσης, να καλέσω στο βήμα και ορισμένους άλλους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά για το καλό του Πειραιά. Τον κ. Βασίλη Κορκίδη, Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για το καλό του Πειραιά. Τον κ. Νίκο Μανεσιώτη, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά. Καθώς επίσης και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, τον κ. Νίκο Πλατανησιώτη. Τέλος, καλώ τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Γιώργο Σταματογιάννη και τον πρώην Πρόεδρο, κ. Στέλιο Μανουσάκη.
Βλέπετε εμείς, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για έναν και μόνο σκοπό: για το καλό του Πειραιά μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, δεν υπάρχει καμία εξαίρεση! Ακόμα και γι’ αυτούς που μας ρίχνουν καθημερινά βούρκο!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου! Να είστε όλοι καλά και πάμε δυναμικά για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ!»

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024