Η επί χρόνια κολλητή της Kylie, Jordin Woods «έμπλεξε εκεί που δεν έπρεπε» αμελώντας την σχέση που διατηρούσε με ολόκληρη την οικογένεια Kardashian – Jenner.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Συγκεκριμένα σκάνδαλο προκάλεσε η παράλληλη κρυφή ερωτική σχέση που διατηρούσε η Jordyn με τον τότε σύζυγο της Khloe Kardashian, Tristan Thompson.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=RKVGtHDAn88

Όταν η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, άναυδη έμεινε η Kylie καθώς είδε την φίλη της, που την υπολόγιζε σαν οικογένειά της αφού της είχε παραχωρήσει ακόμα και δικό της ξενώνα ώστε να μένει στην οικία των Kardashian – Jenner, να προδίδει όχι μόνο εκείνη αλλά και την αγαπημένη της αδελφή Khloe.

Η Kylie δεν είχε αναφερθεί στο όλο συμβάν με τη Jordyn, με διάφορες πηγές να λένε στα μέσα ότι η σταρ έχει στενοχωρηθεί πολύ κι ότι θα σκεφτόταν να συγχωρήσει την κολλητή της μόνο αν κι εφόσον η Khloe ήταν ok με αυτό.

Η Jordyn από την άλλη ζήτησε την συγχώρεση της Kylie αλλά και της Khloe, με την τελευταία να αρνείται.

Πρόσφατες πληροφορίες του TMZ αναφέρουν ότι η Jordyn μάζεψε τα πράγματά της από τον ξενώνα της Kylie πριν από περίπου δύο εβδομάδες κι έτσι δεν έχει πλέον τίποτα στο σπίτι των Kar-Jenners.

Η όλη διαδικασία έγινε πολύ χαλαρά, χωρίς φωνές και εκνευρισμούς ενώ η Kylie έλειπε, επισημοποιώντας έτσι το τέλος της φιλίας τους.

Γράψτε το σχόλιό σας