Στην εποχή των social media όλοι οι χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες με τον εαυτό τους και συχνά παραμελούν τους πραγματικούς τους φίλους και τους ανθρώπους της καρδιάς τους. Όχι όμως η Μαντώ Γαστεράτου που θέλησε μέσα από το προφίλ της να γράψει τρυφερά λόγια από καρδιάς για την φίλη της Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μπορεί να μην το γνωρίζατε όμως η Μπάγια και η Μαντώ είναι κολλητές φίλες εδώ και δέκα χρόνια. Τα δύο κορίτσια επικοινωνούν συνέχεια και  η μία είναι το αποκούμπι της άλλης.

View this post on Instagram

Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε! Κοντά στα 10 χρόνια κολλητές… κοντά στα 10 χρόνια είσαι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνω τηλέφωνο όταν θέλω να μοιραστώ την χαρά μου και το προβλήμα μου, κοντά στα 10 χρόνια είσαι ενας απο τους 2-3 ανθρωπους στην ζωη μου που με ξέρουν τόσο καλά, κοντά στα 10 χρόνια είσαι ο μόνος άνθρωπος που γελάει με τις βλακείες που σου λέω, κοντά στα 10 χρόνια ακούς όταν σηκώνω το τηλέφωνο να σου λέω "Έλα μωρή" και δεν με έχεις βρίσει ακόμα… 😝 ——————— #mybestfriend #love #besties #girly #girlymood

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

«Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε! Κοντά στα 10 χρόνια κολλητές… κοντά στα 10 χρόνια είσαι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνω τηλέφωνο όταν θέλω να μοιραστώ την χαρά μου και το προβλήμα μου, κοντά στα 10 χρόνια είσαι ενας απο τους 2-3 ανθρωπους στην ζωη μου που με ξέρουν τόσο καλά, κοντά στα 10 χρόνια είσαι ο μόνος άνθρωπος που γελάει με τις βλακείες που σου λέω, κοντά στα 10 χρόνια ακούς όταν σηκώνω το τηλέφωνο να σου λέω «Έλα μωρή» και δεν με έχεις βρίσει ακόμα» έγραψε χαρακτηριστικά η Γαστεράτου!