Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σπάνια αδημοσίευτη φώτο από τα «Φιλαράκια»

Η σπάνια αδημοσίευτη φώτο από τα «Φιλαράκια»

Η Courteney Cox δημοσίευσε την σπάνια φωτογραφία που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα, η οποία τραβήχτηκε πολύ πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

Η σειρά που έχει στιγματίσει την παιδική ηλικία όλων μας είναι «Τα φιλαράκια» ή αλλιώς «F.R.I.E.N.D.S.». Μία παρέα 6 καλών φίλων μας χάρισε μέσα σε δέκα σεζόν απίστευτες στιγμές γέλιου, ενώ το τέλος της σειράς μας άφησε να θέλουμε ακόμα ένα επεισόδιο.

Κατά καιρούς οι χιλιάδες φαν της σειράς έχουν ζητήσει για ένα comeback έστω και ενός επεισοδίου ή τουλάχιστον για ένα mini reunion των συντελεστών της σειράς, με την πρωταγωνιστική παρέα όμως να το χαρακτηρίζει ως κάτι δύσκολο.

Ευτυχώς όμως, μπορούμε ακόμα να δούμε όσες φορές θέλουμε τα επεισόδια της σειράς σε επανάληψη και να θυμηθούμε όλες τις ωραίες στιγμές της ιστορικής, πια, παρέας.

Μάλιστα προ λίγων ημερών η πανέμορφη ηθοποιός Courteney Cox, η δική μας Monica έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μας συγκίνησε όλους.

View this post on Instagram

when freckles were my friends… #tbt

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Στην λεζάντα της σπάνιας φωτογραφίας της παρέας έγραψε: «Εκείνο που πήγαμε όλοι μαζί στο Βέγκας και κανείς μας όμως δεν ήξερε ακόμα ότι είμαστε F.R.I.E.N.D.S.», μιμούμενη φυσικά τους τίτλους των επεισοδίων που ξεκινούσαν με το χαρακτηριστικό «The one where…».

Στην φωτογραφία βλέπουμε τους βασικούς συντελεστές της σειράς, σε ένα ανάλαφρο και χαρούμενο κλίμα σε ταξίδι τους στο Βέγκας. Ήταν «φιλαράκια» πολύ πριν το συνειδητοποιήσουν τελικά!

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024