«Καμία διαφήμιση δεν είναι κακή διαφήμιση»: Αυτό το μότο φαίνεται πως έχουν φέτος οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανά την Ελλάδα, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα μέσα της σύγχρονης εποχής – το Διαδίκτυο και τα social media – για να αυτοπροβληθούν με viral βίντεο.

Μέχρι στιγμής, αυτοί που σίγουρα έχουν μείνει στη μνήμη των πολιτών είναι δύο υποψήφιοι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών (ένας στη Θεσσαλονίκη και ένας στις ευρωεκλογές), οι οποίοι αυτοσαρκάζονται για το επάγγελμά τους, καθώς και ο υποψήφιος με τη διαφήμιση αλά «Casa de Papel».

Το νέο βίντεο που έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες είναι αυτού του Κώστα Σίκαλου, υποψήφιου στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά στις Σέρρες.

Σε ένα σποτ που τιτλοφορείται «Ικανότητα – Πρόκληση – Αποτελεσματικότητα», ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος – επιτηδευμένα ανέκφραστος – εμφανίζεται να λύνει έναν σχεδόν έτοιμο κύβο του Ρούμπικ και να πετάει ένα μπουκάλι νερό, το οποίο στέκεται όρθιο στο γραφείο του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο σπότ είναι πράγματι αποτελεσματικό, καθώς με το ιδιαίτερο χιούμορ του ο πρωταγωνιστής του έχει καταφέρει να γίνει viral!

Ικανότητα-Πρόκληση-Αποτελεσματικότητα!

Δημοσιεύτηκε από Σίκαλος Κώστας-υποψ. για το Δήμο Εμ.Παππά στις Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο