Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν φαντάζεστε πόσα πήρε η Αλεξανδράκη για μία φωτογράφιση

Δεν φαντάζεστε πόσα πήρε η Αλεξανδράκη για μία φωτογράφιση

Δεν πάει ο νους σας πόσα χρήματα πήρε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για φωτογράφιση στο Playboy.

«Εξαφανίστηκα γιατί κλείστηκα λίγο στον εαυτό μου, πέρασα μια φάση μετά το παιχνίδι» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την απουσία της μετά τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι Nomads.

Η «εκρητκτική» Δήμητρα επέστρεψε δριμύτερη και δεν δίστασε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα σχετικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη και την ανάμειξη της Ιωάννας Μπέλλα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη.»

Ενώ καυστική εμφανίστηκε και στα σχόλια της για την πρώην φίλη της: «Δεν έχω να πω κάτι για την Ιωάννα Μπέλλα, περσινά ξινά σταφύλια.»

Σε αποκαλύψεις όμως προχώρησε τόσο για το σώμα της όσο και για την δουλειά της ως μοντέλο.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day ♥️ • • Να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία @drivevintage.gr για το υπέροχο αυτοκίνητο ‘’αντίκα’’ Triumph που μας ενοικίασε ! Ότι πιο όμορφο , μαζί φυσικά με τα πανέμορφα τριαντάφυλλα από την μοναδική @the.rose.company.eu 🌹 ___________________________ Μοναδικε μου @vassilioskostetsos σε υπέρ ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που ποζάρω με μια τόσο μοναδική δημιουργία σου ♥️ _____________________________ Dress: @vassilioskostetsos MUA/Hairstylish: @the_men_gr Roses : @the.rose.company.eu Car: @drivevintage.gr Photographer: @giannis_tzitzas 📸

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) on

Μιλώντας για το σώμα της, δήλωσε: «Δεν έχω κάνει πλαστική πουθενά. Όταν αδυνατίζω πάρα πολύ, το χάνω το στήθος, δεν έχω καθόλου και μου έχουν βγάλει φωτογραφίες που είναι πλάκα. Μετά παίρνω βάρος και παίρνω στο στήθος αρκετά, φοράω και σουτιέν με ενίσχυση και φαίνεται πολύ μπόμπα».

Οι φωτογραφήσεις, από την άλλη, αποτελούν καθημερινότητα για την ίδια ενώ αποκάλυψε πως για την φωτογράφιση της στο Playboy 15.000 ευρώ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024