Ο παροσυσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν είπε το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» στους ημιτελικούς του διαγωνισμού.

View this post on Instagram

Αύριο θα έχω μόνο λιγα δευτερόλεπτα στις καρτ ποστάλ της Ισπανίας και της Ρωσίας, και δεν φτάνουν για να πω όλα όσα θέλω. Φωκα μου είσαι ένας υπέροχος, σπάνιος άνθρωπος. Νοιώθω τυχερός που είμαι φίλος σου. Και χαρουμενος για την εξαιρετική δουλειά που έχεις κάνει φέτος Σ'αγαπω και σε θαυμάζω! Καλή επιτυχία αύριο! @fokasevagelinos

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής παραδέχτηκε με ειλικρίνεια τους λόγους που δεν αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο όνομα:

 

«Σε ανθρώπινο επίπεδο, την πρώτη φορά όντως δεν είπα το “Βόρεια Μακεδονία” γιατί θέλω να καταλάβετε, πάλι δεν είναι θέμα πολιτικό, ότι από τη στιγμή που είμαι από τη Μακεδονία κι εγώ και όλοι που ζουν στη Μακεδονία μία στεναχώρια την έχουμε. Δεν πρέπει να έχουμε ούτε οργή, ούτε φανατισμό, ούτε εθνικισμό. Αλλά θα μας δώσετε το δικαίωμα να έχουμε μια μικρή στεναχώρια. Και δεν είναι στεναχώρια απέναντι σε κανέναν πολιτικό και σε καμία κυβέρνηση, είναι απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις που χειρίστηκαν αυτό το θέμα και που τελικά δεν μπόρεσαν ποτέ κανένας να το λύσει με κάπως καλύτερο τρόπο. Λύθηκε με αυτόν και αυτός ο τρόπος θα γίνει αποδεκτός. Οπότε, την πρώτη φορά εξέφρασα τη στεναχώρια μου και τη δυσκολία μου, τι να κάνουμε; Και τη δεύτερη φορά αυτό το οποίο είπα ήταν ξεκάθαρα το όνομα, διότι αυτό είναι. Και το όνομα αυτό θα πω και το Σάββατο. Ούτε πολιτική έκανα ούτε τίποτα. Αν συγχυστούν κάποιοι Συριζαίοι με αυτό ή αν συγχυστούν κάποιοι Νεοδημοκράτες με αυτό ή συγχυστούν οι ΚΙΝΑΛ ή αν συγχυστεί το ΚΚΕ μου είναι αδιάφορο. Δεν το έκανα για να είμαι πιστός σε κανένα κόμμα, το έκανα γιατί είμαι πιστός στον εαυτό μου»

Δείτε το βίντεο: