Αν και ο Χρήστος Χολίδης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες «εξομολογήσεις», σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά μίλησε πολύ ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

View this post on Instagram

❤️@fayskorda

A post shared by Christos_cholidis (@christos_cholidis) on

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Για τον έρωτα είμαι τέρμα γκάζια». Φυσικά αυτή η δήλωση εγείρει ποικίλα ερωτήματα και έτσι η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία της να ρωτήσει ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει ο τραγουδιστής για τον έρωτα.

Ο Χρήστος Χολίδης για να απαντήσει προέβη σε μεγάλες αποκαλύψεις: «Είχα γνωρίσει μία κοπέλα και είχαμε βγει μόνο μία φορά κι εγώ την ήθελα πολύ… Βγήκαμε ραντεβού και πήγα την επόμενη μέρα και είχα δανειστεί ένα ποντιακό τραγούδι που λέει “Εσύ είσαι τριαντάφυλλο και εγώ νερό και χώμα”. Αυτή η πρόταση έχει 37 γράμματα. Τα 37 αυτά γράμματα τα έστελνα ένα – ένα με μία ανθοδέσμη. Επειδή όμως δεν ήξερα που μένει, τα έστελνα σε μία εταιρεία που ήξερα ότι θα το μάθει. Μόλις έπαιρνε τις κάρτες και τις ένωνε, θα έβγαινε η πρόταση. Μετά την δεύτερη-τρίτη μέρα δεν άφηναν τον άνθρωπο να αφήσει τα λουλούδια και τα άφηνε σε ένα πεζούλι εκεί […] Τον μάντρωσαν τον άνθρωπο μία φορά εκεί. Η κοπέλα δεν νομίζω να το κατάλαβε. Δεν την ξαναείδα ποτέ! Μου είπε “Δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε, μου άρεσε τρόπος σου με πλησίασες, δεν θέλω να σε ξαναδώ. Πόρτα. Εγώ όμως εκεί… ήταν δύο τρεις εβδομάδες που τα πήγαινα, αλλά φοβήθηκε ο άνθρωπός μου και του είπα σταμάτησε το»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο