Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Simpsons προέβλεψαν το όγδοο επεισόδιο στο GOT πριν 2 χρόνια

Οι Simpsons προέβλεψαν το όγδοο επεισόδιο στο GOT πριν 2 χρόνια

Απίστευτο και όμως αληθινό: Οι Simpsons τα κατάφεραν για ακόμα μία φορά, αφού προέβλεψαν πριν δύο χρόνια όλα όσα συνέβησαν στο όγδοο επεισόδιο του Game Of Thrones.

Για ακόμη μία φορά οι Simpsons απέδειξαν ότι κατέχουν πολύ καλά την μαντική. Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων προέβλεψε και πάλι το μέλλον με μεγάλη επιτυχία.

Ουδέποτε αποτέλεσε πρόθεση των σεναριογράφων το να προβλέπουν το μέλλον αλλά δεν είναι και λίγες οι φορές που τα έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία, τόσο μεγάλη που.. αρχίζει να μας τρομάζει.

Αυτή τη φορά, φαίνεται πως είχαν δει μέσα από τη μαγική τους σφαίρα, όλα όσα έγιναν στο πέμπτο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones.

Σε αυτό το σημείο να σας ενημερώσουμε πως θα ακολουθήσουν πολλά spoilers, οπότε σας προτείνουμε να μην κάνετε scroll down, αλλά να δείτε το επεισόδιο και μετά να επανέλθετε.

Όλοι οι μεγάλοι φανς του Game Of Throne παρακολουθήσαμε την Νταινέρυς Ταργκάριεν, σε μία όχι και τόσο καλή στιγμή της..  καθώς την είδαμε να πετά θυμωμένη πάνω από το Kings Landing με τον έναν και μοναδικό δράκο που της απέμεινε, και να καίει ζωντανούς χιλιάδες αθώους ανθρώπους, ανάμεσά τους και παιδιά.

Πολλοί από εμάς δεν περιμέναμε τέτοια κρίση από την Νταινέρυς Ταργκάριεν, αλλά μάλλον κάτι περισσότερο ήξεραν οι σεναριογράφοι των Simpsons καθώς  η συγκεκριμένη σκηνή είχε ήδη προβλεφθεί και παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια

Οι πιο «hooked» θαυμαστές των Simpsons σίγουρα θα θυμούνται το «δικό τους» Game Of Thrones το 2017,  μια παρωδία της δημοφιλούς σειράς φαντασίας, με τίτλο «The Serfsons», ενώ διαδραματιζόταν στο μεσαιωνικό Springfield.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=mtGYvg_uRpI

Η Νταινέρυς Ταργκάριεν λοιπόν, καίει τα πάντα στο πέρασμά της προκειμένου να καθίσει στον «Σιδερένιο Θρόνο» ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που έμειναν άναυδοι από τις μεγάλες ομοιότητες.

https://twitter.com/ilkh_/status/1127811494324985856?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1127811494324985856&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fsimpsons-proeblepsan-ti-tha-ginei-game-thrones

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter πήρε φωτιά από τα εκατοντάδες σχόλια των χρηστών, «Οι σεναριογράφοι των Simpson έχουν μια κρυστάλλινη σφαίρα ή κάτι τέτοιο» δήλωσε ένας, την στιγμή που άλλος συμπλήρωνε: «Ανατριχιαστικό το πώς ήξεραν οι Simpsons για την #ΤρελήΒασίλισσα πριν από οποιονδήποτε άλλο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Simpsons προέβλεψαν το μέλλον, αφού είχαν «δει» την εκλογή του, σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τη βράβευση του Bengt Holmström με το βραβείο Νόμπελ αλλά και την επιδημία του ιού Έμπολα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024