Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναγκαστική προσγείωση χωρίς τους μπροστινούς τροχούς - Βίντεο που κόβει την ανάσα

Αναγκαστική προσγείωση χωρίς τους μπροστινούς τροχούς – Βίντεο που κόβει την ανάσα

Φύλακα άγγελο αλλά επίσης και... ικανότατο πιλότο είχαν οι 88 επιβαίνοντες του αεροσκάφους Embraer 190 που εκτελούσε την πτήση UB-103 των Myanmar National Airlines

Φύλακα άγγελο αλλά επίσης και… ικανότατο πιλότο είχαν οι 88 επιβαίνοντες του αεροσκάφους Embraer 190 που εκτελούσε την πτήση UB-103 των Myanmar National Airlines.

Την ώρα που το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο ο κυβερνήτης επιχείρησε να κατεβάσει τους μπροστινούς τροχούς μέσω του αυτόματου συστήματος. Μάταια όμως… Ξαναπροσπάθησε μέσω του χειροκίνητου συστήματος, επίσης χωρίς αποτέλεσμα, και τότε αποφάσισε να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

«Προσπάθησε δύο φορές και πέρασε δύο φορές πάνω από το αεροδρόμιο ζητώντας από τον πύργο ελέγχου να του πει αν οι μπροστινοί τροχοί είχαν αναπτυχθεί» εξήγησε ο αξιωματούχος που απέδωσε το πρόβλημα σε τεχνικό λάθος.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται η παράτολμη προσπάθεια του πιλότου, ενώ σε δεύτερο βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους διακρίνουμε την ανησυχία που επικράτησε ανάμεσα στους επιβάτες κατά την αναγκαστική προσγείωση.

Από την πλευρά της η Embraer ανακοίνωσε ότι «θα προσφέρουμε κάθε συνεργασία στις αρχές προκειμένου να βοηθήσουμε στην έρευνα για το περιστατικό».

Στην πτήση επέβαιναν 82 επιβάτες και το επταμελές πλήρωμα χωρίς κανείς να τραυματιστεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024