Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για τη συναυλία κατά της φτώχειας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για τη συναυλία κατά της φτώχειας

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες θα ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, της τοπικής Εκκλησίας και θα συμπαρασταθούν σε ένα σημαντικό σκοπό.

Μια σημαντική πρωτοβουλία, μια συναυλία ανθρωπιάς, μια εκδήλωση που κανείς δεν πρέπει να χάσει, ανέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. Πρόκειται για μια μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαίου Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Μια μεγάλη συναυλία κατά της φτώχειας διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς την Δευτέρα 13 Μαΐου στο Βεάκειο Θέατρο με τη συμμετοχή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί στο πλευρό των αναξιοπαθούντων σε μια προσπάθεια της Μητρόπολης με στόχο την άμεση και ουσιαστική βοήθεια των συμπολιτών μας.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες θα ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή, της τοπικής Εκκλησίας και θα συμπαρασταθούν σε ένα σημαντικό σκοπό.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Δημήτρης Αλφιέρης και έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η Μητρόπολη έχει συμπαραστάτες όλους τους επίσημους φορείς της πόλης του Πειραιά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε στο in.gr για τη συμμετοχή του στη συναυλία αλλά και την ανάγκη για στήριξη στους αναξιοπαθούντες.

Πόσο σημαντική είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο ειδικά σε μια οικονομικά δύσκολη συγκυρία;

Η έννοια της προσφοράς και της φροντίδας είναι σύμφυτες με την ανθρώπινη φύση. Δεν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος χωρίς να προσφέρει είτε σε υλικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Το θέμα είναι να γνωρίζουμε πού υπάρχει πραγματική ανάγκη και εκεί να συμμετέχουμε.

Η περίπτωση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς είναι εξαιρετική γιατί προσφέρει αδιαλείπτως στήριξη σε οικονομικά ασθενείς συνανθρώπους μας. Σε περιπτώσεις όπως τώρα με την συναυλία μας, την Δευτέρα 13 Μαΐου ελπίζουμε να έχει την επιτυχία και την ανταπόκριση, για αυτό τον ευγενικό σκοπό.

Είσαι πάντα θετικός σε πρωτοβουλίες που έχουν κοινωφελή σκοπό. Είναι αυτή η στάση ζωής σου;

Είμαι θετικός σε πρωτοβουλίες που έχουν κοινωφελή σκοπό. Για όλους μας αυτό πρέπει να είναι σαν φυσικός νόμος και όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη και είναι χρήσιμη η παρουσία μου συμμετέχω όπως μπορώ.

Με ποιες απλές κινήσεις μπορούμε στην καθημερινότητά μας να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη;

Ξεκινώντας από το άμεσο και κοντινό μας περιβάλλον η ιδέα της προσφοράς (μέσα από την αγάπη και την φροντίδα) μπορεί εύκολα να εδραιωθεί και να λειτουργεί στην υπόλοιπη καθημερινότητά μας.

Δείχνουμε την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας σε όλα τα ζωντανά  πλάσματα του πλανήτη. Πρώτα απ΄ όλα  με συναισθηματική  και πρακτική στήριξη σε άτομα της τρίτης και ευαίσθητης ηλικίας, σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες αλλά και όσους την χρειάζονται γενικότερα.

Παροχή υλικής βοήθειας σε ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Περίθαλψη κακοποιημένων και αδέσποτων ζώων αλλά φροντίδα για το φυσικό μας περιβάλλον.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το επόμενο διάστημα;

Όπως ίσως γνωρίζουν κάποιοι, οι δύο τελευταίοι δίσκοι μου είναι το «Έρωτας Αγκάθι» (σε συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου) και το «Da Capo, Από την Αρχή» (με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Δήμητρας Γαλάνη). Δύο άλμπουμ για μένα σημαντικά γιατί σηματοδοτούν μια νέα περίοδο στην σχέση μου με την σύνθεση και την ερμηνεία. Αυτό που θα έλεγαν κάποιοι ένα είδος επανεκκίνησης, με νέους στόχους αλλά και πολλές εμπειρίες.

Αυτό το υλικό αλλά και τα παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια μας θα επικοινωνήσουμε με τον κόσμο το καλοκαίρι που έρχεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024