Η Τάιρα Μπάνκς ξαναγυρνά στα εξώφυλλα και συγκεκριμένα σε ένα περιοδικό που απογείωσε την καριέρα της. Αφού ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated το 1996, η Μπάνκς ξαναγύρισε στον «θρόνο» της 23 χρόνια αργότερα, σε ηλικία 45 ετών.

View this post on Instagram

#Yellow #Yeah #Yahoo #ThisIsForYOU

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Good Morning America», όπου αποκάλυψε το εξώφυλλο, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της λέγοντας: «Η πρώτη μου φωτογράφιση ήταν 23 χρόνια πριν. Πόσο τρελό είναι αυτό; Ήταν ριζοσπαστικό [ως] την πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο».

Ποζάροντας εκπληκτική όπως πάντα σε ένα φωτεινό κίτρινο τριγωνικό μπικίνι, η Μπάνκς εκμυστηρεύτηκε πως θέλησε να κάνει αυτήν την κίνηση για να προσφέρει αυτοπεποίθηση στους οπαδούς της και να τους εμπνεύσει να μην φοβούνται να δείχνουν το σώμα τους λόγω παραγόντων όπως η ηλικία ή η προσωπική εμφάνιση.

Στο Instagram, δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία του εξώφυλλου με μια λεζάντα που έγραφε: «Αυτό είναι για όλους όσους έχουν πει ότι δεν είναι αρκετά καλοί λόγω του σώματός τους, της ηλικίας τους και άλλες τόσες δικαιολογίες. Είμαι εδώ για να σας πω πως είστε απίθανες, ανεξάρτητα από το τι λέει ο καθένας!».