Πριν λίγες μέρες η Cardi B μονοπώλησε το κόκκινο χαλί στο Met Gala με την κατακόκκινη εμφάνιση της. Τώρα επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Μέμφις ότι έκανε λιποαναρρόφηση μετά τη γέννηση της κόρης της, Kulture.

«Έχω κάποιες ειδήσεις για εσάς», είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. «Θα έπρεπε να είχα ακυρώσει την εμφάνιση μου σήμερα. Δεν θα έπρεπε να δουλεύω, γιατί δεν πρέπει να κινούμαι πάρα πολύ, λόγω της ανάρρωσης μου από την λιποαναρρόφηση. Αλλά, είμαι ακόμα εδώ για να σας πάρω τα χρήματα, πάμε!»

Και μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που η Cardi B έχει μιλήσει για πλαστικές καθώς την περασμένη εβδομάδα παραδέχτηκε ότι έκανε επέμβαση στο στήθος της.

«Μόλις έφτιαξα το στήθος μου ξανά», είπε. «Νιώθω καλά, αλλά μερικές φορές νοιώθω χάλια; [Όταν] το δέρμα είναι πλαδαρό. Ναι, η κόρη μου με κατέστρεψε. Το έκανε

Αμέσως μετά την γέννησης της κόρης της, η ράπερ μίλησε για το πώς σκέφτηκε να κάνει λιποαναρρόφηση επειδή δεν αισθανόταν καλά με την εικόνα του σώματος της.

«Ακόμα νιώθω σαν να έχω πιασίματα στην λεκάνη», είπε. «Δεν είναι πολύ, αλλά δεν θέλω να το συνηθίσω, είχα ένα πραγματικό σφιχτό στομάχι …. Θα μπορούσα να κάνω μια επέμβαση για αυτό»

Όμως, περίεργα, λίγους μήνες αργότερα, έδειξε το εντελώς γυμνασμένο  στομάχι της σε μια ιστορία Instagram, επιμένοντας ότι δεν είχε κάνει τίποτα. «Ποτέ δεν έκανα λιποαναρρόφηση. Ποτέ» είπε εκείνη τη στιγμή.