Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απογοητευμένη η Τάμτα με την δεύτερη πρόβα στη Eurovision

Απογοητευμένη η Τάμτα με την δεύτερη πρόβα στη Eurovision

Απογοητευμένη δήλωσε και φάνηκε.. η τραγουδίστρια της κυπριακής αποστολής με την δεύτερη πρόβα στη σκηνή του διαγωνισμού της Eurovision.

To πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της κυπριακής αποστολής στο Ισραήλ με την τραγουδίστρια όμως να δηλώνει απογοητευμένη από το αποτέλεσμα.

Με τον διαγωνισμό να πλησιάζει ταχύτατα εντείνονται όλο και περισσότερο οι πρόβες της κυπριακής αποστολής, όμως πολλά είναι και τα λάθη που συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Αν και η τραγουδίστρια δηλώνει πεπεισμένη ότι θα το διασκεδάσουν στον διαγωνισμό, όπως γράφει και στην λεζάντα στην ανάρτησή της στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, τα λάθη δίνουν και παίρνουν.

Όσον αφορά την δεύτερη πρόβα της, η Τάμτα αποκάλυψε: “Δεν ήμουν χαρούμενη! Περιμέναμε περισσότερα, είχαμε κάποιες αλλαγές… Κάποιες αλλαγές ήταν καλές, κάποιες όμως δεν ήταν… Είχαμε θέματα με τον ήχο. Αλλά γι’ αυτό είναι οι πρόβες για να βλέπουμε τι πάει καλά και τι πάει λάθος και ευελπιστούμε να έχουμε τον χρόνο να τα φτιάξουμε όλα. Αλλά ό,τι και να γίνει, το υπόσχομαι ότι θα το απολαύσω. Όταν είσαι στη σκηνή δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο! Αυτό θέλω να κάνει και το κοινό… να απολαύσει το τραγούδι μου”.

Πέρα των δηλώσεων της τραγουδίστριας απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το αμήχανο γέλιο της ίδιας, την στιγμή που αναφέρεται στην δεύτερη πρόβα.

Βέβαια η Κύπρος συνεχίζει να βρίσκεται στα φαβορί του διαγωνισμού ακολουθώντας πιστά τον δρόμο που χάραξε η Ελένη Φουρέιρα, με το εκρηκτικό «Replay».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024