Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ξεκαρδιστικό βίντεο για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και την υπουργοποίησή του

Το ξεκαρδιστικό βίντεο για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και την υπουργοποίησή του

Εμπνευση από το σκυλάκι με το όνομα thanassis

Το διαδίκτυο έχει πολύ χιούμορ. Αλλες φορές πικρό, άλλες ιδιαίτερο. Σε κάθε περίπτωση τα βίντεο που φτιάχνουν ερασιτέχνες μπορούν είναι πολύ καυστικά. Ειδικά σε μια χρονική περίοδο κατάπτωσης των πολιτικών ηθών, συναλλαγής κάτω από το τραπέζι, «εξαγοράς» ψήφων με αντάλλαγμα υπουργικές καρέκλες.

Ενα τέτοιο βίντεο αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και το οποίο σατιρίζει τον πρόεδρο της -διαλυμένης έτσι κι αλλιώς- ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο. Μετά την υπουργοποίησή του ο κ. Θεοχαρόπουλος εύκολα μπορεί να μπει στο στόχαστρο σάτιρας μιας και η στάση του όλα αυτά τα χρόνια θα θα έλεγε κανείς ότι είναι και η πιο συνεπής.

Η συμμαχία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ξαφνικός του έρωτας με τον Αλέξη Τσίπρα, που μέχρι πρότινος έβριζε, δεν μπορεί παρά να προκαλεί οργή για όσους πίστεψαν ότι θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία της Ανανεωτικής Αριστεράς. Προφανώς η πολιτική επιβίωση του κ. Θεοχαρόπουλου, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί ποτέ με σταυρό.

Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου με το σκυλάκι που υποτίθεται ότι το… αφεντικό από τη Γερμανία δίνει εντολές. Ο πρωταγωνιστής, το μικρό σκυλάκι έχει το όνομα thannasis και γι’ αυτό και η έμπνευση για τον κ. Θεοχαρόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024