Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά για το θάνατο του πρώην άντρα της

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά για το θάνατο του πρώην άντρα της

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά, ακόμη, για τους τρεις γάμους της. Τέλος, διηγείται πώς βρέθηκε να κάνει τηλεόραση, ενώ απαντά και σε όσους την έκριναν

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε δημόσια για τον πρόσφατο και ξαφνικό θάνατο του πρώην συζύγου της. Περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα καθώς εκείνη έχασε τον δικό της όταν ήταν μόλις πέντε ημερών. Επίσης αναφέρεται στην μητέρα της και στις κακές σχέσεις που είχαν γιατί εκείνη μετά τον θάνατο του συζύγου της έπεσε σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα να την παραμελεί, ενώ αργότερα ήταν πολύ επικριτική και παρεμβατική μαζί της.

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά, ακόμη, για τους τρεις γάμους της. Τέλος, διηγείται πώς βρέθηκε να κάνει τηλεόραση, ενώ απαντά και σε όσους την έκριναν, υποστηρίζοντας πως έκανε κακές επαγγελματικές επιλογές με το να εμφανίζεται σε πάνελ εκπομπών.

Η δημοσιογράφος μιλάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha TV «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Νανά Παλαιτσάκη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίδαξε Κοινωνιολογία και Δίκαιο της Θάλασσας στη σχολή του Πολεμικού Ναυτικού και κατέθεσε υποψηφιότητα διδακτορικής διατριβής στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Δημήτρη Τσάτσο.
Εργάζεται ως δημοσιογράφος – παρουσιάστρια – ρεπόρτερ και παραγωγός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα τελευταία 22 χρόνια. Συνεργάστηκε ως κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων με τα μεγαλύτερα κανάλια – ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, STAR, ΝΕΤ (κρατική τηλεόραση). Εκπαιδεύτηκε στο post production και στην παρουσίαση στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα (στο CNN το 1990, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, στο BBC το 1993, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, και στο ΙΤΝ το 2005).

Μετέδωσε live μεγάλα γεγονότα, όπως τον πόλεμο στον Περσικό, τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, την κρίση των Ιμίων, έκανε συνεντεύξεις με περισσότερες από 500 προσωπικότητες και διαμορφωτές κοινής γνώμης, συνεργάστηκε με την πολυεθνική εταιρεία Leo Burnet στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, κάλυψε μεγάλα μουσικά γεγονότα, συναυλίες και διεθνή show μόδας στο εξωτερικό, δίδαξε σε δημοσιογραφικές σχολές και βρέθηκε για περισσότερες από 60.000 ώρες στον «αέρα» των τηλεοπτικών συχνοτήτων.

Σήμερα είναι διευθύντρια επικοινωνίας του ομίλου GT GROUP, γράφει χρονογράφημα, «Τα νέα του μπικουτί», από τη διαδικτυακή zougla.gr και είναι εκδότρια και διευθύντρια του mylady.gr
Έχει έναν γιο, τον Αλέξη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024