Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατύχημα πρώην διαγωνιζόμενης του GNTM

Ατύχημα πρώην διαγωνιζόμενης του GNTM

Ατύχημα σε πρώην διαγωνιζόμενο μοντέλο του GNTM, το μοιράστηκε η ίδια με τους followers της.

Γνωρίσαμε την Άννα Τσακουρίδου, το πανέμορφο κορίτσι με το χαρακτηριστικό της σαγηνευτικό βλέμμα, μέσα από το τηλεοπτικό reality show ανάδειξης μοντέλων Greece’s Next Top Model.

View this post on Instagram

Μια πολύ όμορφη και μοναδική εμπειρία έφτασε στο τέλος της για εμένα. Σίγουρα το να εκτίθεσαι σε τόσο κόσμο είναι δύσκολο, καθώς γνωρίζουμε ότι σχολιάζεται η παραμικρή κίνηση.. και για εμένα ήταν ο μόνος λόγος που με έκανε να σκεφτώ πολύ, αν τελικά θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, μιας και προτιμώ να κρατώ χαμηλό προφίλ.. Τελικά πήρα το ρίσκο και δεν το μετάνιωσα καθόλου.. Συνεργάστηκα με καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και δημιούργησα όμορφες σχέσεις! Και σίγουρα δε θα ξεχάσω τα όμορφα μηνύματα που έλαβα από όλους εσάς.. από αγνώστους, φίλους αλλά και ανθρώπους που είχαμε χαθεί! Ίσως αυτό να είναι το πιο σημαντικό.. Σε μια εποχή που οι περισσότεροι προτιμούν να βλέπουν τα αρνητικά στους άλλους, να υπάρχουν άνθρωποι που επιλέγουν να δουν τα θετικά και γιατί όχι να πουν ένα καλό λόγο ακόμα και σε κάποιον που δε γνωρίζουν ! Ευχαριστώ πολύ για όλα 💙 έρχονται όμορφα πράγματα.. So stay tuned! 💎 Μια μικρή συμβουλή.. if you have nothing nice to say.. Say nothing at all! Photo by my fav @xander_romanov #gntm2018 #gntmgr

A post shared by moonchild🌙 (@annatsakouridou) on

Ενώ η πορεία της μέσα στο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα καλή δεν κατάφερε να αποσπάσει το τίτλο του Greece’s Next Top Model και τελικά αποχώρησε στο 24ο επεισόδιο του κύκλου.

Το γεγονός όμως ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση δεν αποτελεί το μοναδικό της τραύμα.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα.

Το 24χρονο μοντέλο που μοιράζεται σχεδόν τα πάντα με τους followers της, δεν δίστασε να ανεβάσει σχετικό ποστ με το ατύχημα που είχε, πάντα με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, όπως προκύπτει και από την λεζάντα της φωτογραφίας:

Η ίδια εμπνεόμενη από την αυστήρη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κριτή του GNTM γράφει: «Έχω κάνει και εγώ ράμματα στο μάτι, από μένα είναι όχι.» Προσθέτει σε υστερόγραφο ότι τα ράμματα που απεικονίζονται στη φωτογραφία είναι δύο ενώ στην πραγματικότητα είναι τρία και αστειευόμενη «πειράζει» τους followers της.

Εκείνοι έσπευσαν να ευχηθούν περαστικά στην 24χρονή καλλονή και την κατέκλυσαν με δεκάδες μηνύματα αγάπης.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024