Ακόμα και οι διάσημοι μπορεί να «τα χάσουν» αν συναντήσουν το είδωλό τους. Αυτό συνέβη και στην πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» Εμίλια Κλαρκ, η οποία εξιστόρησε σε βραδινό τοκ σόου την αμήχανη συνάντησή της με την τραγουδίστρια Mπιγιόνσε.

Η αγγλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και μίλησε για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO, στην οποία πρωταγωνιστεί και το πολυσυζητημένο επεισόδιο «The Long Night».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι βρέθηκε σε ένα πάρτι μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ και εκεί γνώρισε την εξίσου διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είναι θαυμάστρια της αμερικανικής δραματικής σειράς φαντασίας.

«Η Μπιγιόνσε εμφανίστηκε με ειλικρίνεια σαν να ήθελε να πει: «Θέλω να μιλήσω σε αυτό το κορίτσι»» είπε η Εμίλια Κλαρκ. «Αλλά τα θαλάσσωσα. Ήταν σαφώς θαυμάστρια και εγώ το κατέστρεψα» τόνισε.

Η Κλαρκ είπε ότι κατέστρεψε τη στιγμή κάνοντας έναν αστείο θόρυβο.

«Νομίζω ότι άρχισα να κλαίω. Αυτός ακριβώς ο θόρυβος βγήκε από το στόμα μου. Και [η Μπιγιόνσε] ήταν σαν να μου έλεγε: «Αυτό είναι άβολο τώρα. Σκέφτηκα ότι θα ήσουν ψύχραιμη, δεν είσαι ψύχραιμη, αντίο». Και εγώ είπα: Όχι, μπορώ να σου φέρω ένα ποτό;».

Παρά το αίσθημα αμηχανίας για την πρώτη τους συνάντηση, η Εμίλια Κλαρκ είπε ότι αισθάνεται πως «θα μπορούσε να κάνει μία ακόμη προσπάθεια» και να την κάνει σωστά. «Την αγαπώ, την αγαπώ απόλυτα, μου ραγίζει την καρδιά το πόσο τα θαλάσσωσα» είπε η ηθοποιός.