Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η Ντενέρις του Game of Thrones συνάντησε τη Μπιγιόνσε

Όταν η Ντενέρις του Game of Thrones συνάντησε τη Μπιγιόνσε

Ακόμα και οι διάσημοι μπορεί να «τα χάσουν» αν συναντήσουν το είδωλό τους

Ακόμα και οι διάσημοι μπορεί να «τα χάσουν» αν συναντήσουν το είδωλό τους. Αυτό συνέβη και στην πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» Εμίλια Κλαρκ, η οποία εξιστόρησε σε βραδινό τοκ σόου την αμήχανη συνάντησή της με την τραγουδίστρια Mπιγιόνσε.

Η αγγλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο σόου «Jimmy Kimmel Live» το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και μίλησε για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO, στην οποία πρωταγωνιστεί και το πολυσυζητημένο επεισόδιο «The Long Night».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι βρέθηκε σε ένα πάρτι μετά την τελετή απονομής των Όσκαρ και εκεί γνώρισε την εξίσου διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είναι θαυμάστρια της αμερικανικής δραματικής σειράς φαντασίας.

«Η Μπιγιόνσε εμφανίστηκε με ειλικρίνεια σαν να ήθελε να πει: «Θέλω να μιλήσω σε αυτό το κορίτσι»» είπε η Εμίλια Κλαρκ. «Αλλά τα θαλάσσωσα. Ήταν σαφώς θαυμάστρια και εγώ το κατέστρεψα» τόνισε.

Η Κλαρκ είπε ότι κατέστρεψε τη στιγμή κάνοντας έναν αστείο θόρυβο.

«Νομίζω ότι άρχισα να κλαίω. Αυτός ακριβώς ο θόρυβος βγήκε από το στόμα μου. Και [η Μπιγιόνσε] ήταν σαν να μου έλεγε: «Αυτό είναι άβολο τώρα. Σκέφτηκα ότι θα ήσουν ψύχραιμη, δεν είσαι ψύχραιμη, αντίο». Και εγώ είπα: Όχι, μπορώ να σου φέρω ένα ποτό;».

Παρά το αίσθημα αμηχανίας για την πρώτη τους συνάντηση, η Εμίλια Κλαρκ είπε ότι αισθάνεται πως «θα μπορούσε να κάνει μία ακόμη προσπάθεια» και να την κάνει σωστά. «Την αγαπώ, την αγαπώ απόλυτα, μου ραγίζει την καρδιά το πόσο τα θαλάσσωσα» είπε η ηθοποιός.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024