Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λόγω τιμής»: Δείτε το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς

«Λόγω τιμής»: Δείτε το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς

22 χρόνια μετά και η σειρά που συγκίνησε τους πάντες επιστρέφει το φθινόπωρο

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου του 1996, έπεσαν για πρώτη φορά οι τίτλοι αρχής του «Λόγω Τιμής». Μιας τηλεοπτικής σειράς η οποία καθήλωνε τους τηλεθεατές οι οποίοι συντονίζονταν στο Mega για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους ήρωες.

Μια συγκινητική σειρά από αυτές που αναδεικνύουν τις παρέες, την αγάπη, τη διαχρονικότητα της φιλίας, την πίστη και την αφοσίωση παρά τα χρόνια που περνούν. Μια λατρεμένη τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε κυρίως από το νεαρόκοσμο και φοιτητόκοσμο της εποχής και η οποία, 22 χρόνια μετά, έχει μνήμη στις καρδιές όλων.


Το Σαββατοκύριακο στα «ΝΕΑ»

DOWN TOWN

Το πιο επιδραστικό ελληνικό περιοδικό αυτό το Σάββατο και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Σ’ αυτό το τεύχος: «Λόγω τιμής». Τα φιλαράκια της γενιάς των 45άρηδων επιστρέφουν στην τηλεόραση 23 χρόνια μετά. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλους, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αλκις Κούρκουλος.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ

Κάστρα. Ταξίδια στην Ελλάδα του θρύλου και της πραγματικότητας.

Μύθοι, θρύλοι και ιστορίες για τα κάστρα της Ελλάδας.

Το βιβλίο που τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Ταξιδιωτικής Λογοτεχνίας σας ξεναγεί στην Ελλάδα του χθες.

Αντικειμενικές Αξίες

Ειδικό ένθετο για τις αντικειμενικές αξίες και τους φόρους που θα πληρώσουν φέτος οι ιδιοκτήτες ακινήτων.

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

Μπορεί οι σημερινοί νέοι να μην ξέρουν καθόλου ποιοι είναι ο «Τσίου», ο «Ψηλός», ο «φαντάρος», η «Ηρώ» και τα άλλα παιδιά, όμως, θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να τους γνωρίζουν. Μετά από τόσα χρόνια, μεγάλους πια και με τον καθένα να έχει πάρει το δρόμο του. Αλλά με το βασικό σύνθημα να παραμένει. «Οι μεγάλες φιλίες κρατάνε πάντα».
Οι τίτλοι της αρχής με το αγαπημένο τραγούδι

Η σειρά αποτελείται από 31 επεισόδια. Το σενάριο της έχει γράψει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ενώ τη σκηνοθεσία επιμελήθηκε ο Λάμπης Ζαρουτιάδης.

Η σειρά έχει ταυτιστεί αρκετά με το τραγούδι των τίτλων της, «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», που έχει ερμηνεύσει ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ενώ τη μουσική έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και τους στίχους ο Μιχάλης Γκανάς.

Το 2017 υπήρξαν κάποιες φήμες σχετικά με την επιστροφή της σειράς, 20 χρόνια μετά, με νέο κύκλο επεισοδίων. Την άνοιξη του 2018 κυκλοφόρησε διαδικτυακά ένα τρέιλερ με σκοπό την αγορά του νέου αυτού κύκλου επεισοδίων. Ανάμεσα στα υποψήφια κανάλια ήταν τα Alpha, ΣΚΑΪ, Star Channel και Open με τον δεύτερο σταθμό να αγοράζει τον καινούργιο κύκλο. Ο δεύτερος κύκλος θα αποτελείται από 13 επεισόδια και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2019 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Πέρα από το πρωταγωνι­στικό καστ, το οποίο θα είναι το ίδιο -Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Άννα Δημητρακοπούλου-, θα υπάρ­χουν και πολλές προσθήκες τόσο γνωστών όσο και νεότερων ηθοποιών.

Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τη Μαρία Παπαφωτίου, στο καστ έχει ενταχθεί και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγο της Ηρώς (Βίκυ Βολιώτη). Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εχουν γίνει ακόμα δύο προσθήκες. Πρόκειται για τον Χριστόδουλο Στυλιανό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει κυρίως το «πα­ρών» στο θέατρο, και τη Νίκη Βακάλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την κινημα­τογραφική ταινία «Ένας άλλος κόσμος» και εν συνεχεία μέσα από την κωμική σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Η υπόθεση

Μια παρέα παιδιών από την Πάτρα, διαφορετικοί χαρακτήρες με ξεχωριστές κλίσεις ο καθένας, δίνουν λόγο τιμής ότι θα μείνουν για πάντα δεμένοι ό,τι αντιξοότητες κι αν αντιμετωπίσουν. Ο Μάνος, η Ηρώ, η Μάνια, ο Μιχάλης, η Αθηνά, ο Άρης και ο Βασίλης θα χαθούν στην καθημερινότητα και τις έννοιες της Αθήνας, θα μαλώσουν, θα απογοητευτούν, θα ερωτευθούν, μα στο τέλος και πάλι ενωμένοι θα πορευτούν στους δρόμους της ιδιαίτερης πατρίδας τους, της αχαΐκής πρωτεύουσας.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024