Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Netflix: Οι Ομπάμα θα κάνουν σειρά βασισμένη σε βιβλίο κατά του Τραμπ

Netflix: Οι Ομπάμα θα κάνουν σειρά βασισμένη σε βιβλίο κατά του Τραμπ

Το Netflix ανακοίνωσε τον Μάιο του 2018 ότι κατέληξε σε συμφωνία με τους Ομπάμα για την παραγωγή αποκλειστικών ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ θα αναλάβουν την παραγωγή για τη μεταφορά στη μικρή οθόνη για λογαριασμό του Netflix του βιβλίου «The fifth risk» («O πέμπτος κίνδυνος») του Μάικλ Λιούις, το οποίο αναφέρεται στην άνοδο στην εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Το Netflix ανακοίνωσε τον Μάιο του 2018 ότι κατέληξε σε συμφωνία με τους Ομπάμα για την παραγωγή αποκλειστικών ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ.

Χθες Τρίτη το Netflix αποκάλυψε τις παραγωγές για τις οποίες συνεργάζεται με την Higher Ground Productions, την εταιρεία των Ομπάμα. Ανάμεσά τους είναι η μεταφορά του βιβλίου «Ο πέμπτος κίνδυνος: καταλύοντας τη δημοκρατία».

Η σειρά που θα βασίζεται στο βιβλίο αυτό «θα έχει στόχο να παρουσιάσει το σημαντικό έργο που κάνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι καθημερινοί ήρωες που οδηγούν την κυβέρνησή μας και προστατεύουν το έθνος μας», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του Netflix.

Το βιβλίο του Μάικλ Λιούις επικρίνει έντονα τον Τραμπ και την ομάδα του. Παρουσιάζει έναν πρόεδρο που δεν είχε προετοιμαστεί για τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ και που δεν δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα υπομνήματα και την ενημέρωση που του κάνουν οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης.

Η Higher Ground έχει αναλάβει επίσης την παραγωγή μιας σειράς που θα βασίζεται στη στήλη της εφημερίδα New York Times «Overlooked» («Αγνοημένοι»), η οποία παρουσιάζει τις νεκρολογίες προσωπικοτήτων ο θάνατος των οποίων δεν είχε αναφερθεί την εποχή που πέθαναν, κυρίως επειδή επρόκειτο για γυναίκες ή Αφροαμερικανούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024