Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα πιστέψετε ποια ηθοποιός επιστρέφει στην θρυλική σειρά!

Δεν θα πιστέψετε ποια ηθοποιός επιστρέφει στην θρυλική σειρά!

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Instagram και οι θαυμαστές της σειράς είναι εκστασιασμένοι από τα νέα...

Οι τηλεθεατές είναι έτοιμοι για μία ακόμη επαναφορά επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς! Ειδικά όταν αυτή η σειρά είναι η πιο δημοφιλής της δεκαετίας του 90, ασφαλώς και μιλάμε για το «Beverly Hills 90210».

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Ντάρεν Σταρ και τους παραγωγούς Άαρον Σπέλινγκ και E. Ντιούκ Βίνσεντ, προβλήθηκε στο Fox και αφορούσε τις περιπέτειες έφηβων μαθητών, οι οποίοι ζούσαν στις πλούσιες γειτονιές του Beverly Hills. Ο αρχικός τίτλος ήταν «Τhe Class of Beverly Hills», αλλά οι δημιουργοί αντιλήφθηκαν ότι δεν θα κερδίσει την προσοχή και ο τίτλος έγινε «Beverly Hills 90210» από τον ταχυδρομικό κωδικό του Μπέβερλι Χιλς.

Σε αντίθεση με τη σειρά «90210» που προβλήθηκε στο The CW από το 2008 μέχρι το 2013 με ένα ολοκαίνουριο καστ, η συγκεκριμένη προτεινόμενη αναβίωση της θρυλικής εφηβικής σειράς της δεκαετίας του 1990 θα επικεντρώνεται στα κατορθώματα των αρχικών χαρακτήρων στη ζωή τους πλέον ως μεσήλικες.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Τόρι Σπέλινγκ, ο πατέρας της οποίας Άαρον Σπέλινγκ, ήταν ο παραγωγός της πιο δημοφιλούς νεανικής σειράς όλων των εποχών «Beverly Hills, 90210» – άφησε να δημιουργηθούν κάποιες υπόνοιες για επανένωση των ηθοποιών τον περασμένο Μάρτιο, όταν δημοσίευσε ένα post στο Instagram γράφοντας ότι μαζί την Γκαρθ εργάζονται για ένα σχετικό με το «90210» project.

Στην πραγματικότητα, το Deadline αναφέρει ότι αρκετοί πρωταγωνιστές, όπως η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Ίαν Ζέρινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Γκαμπριέλ Καρτέρις θα συμμετάσχουν στη συνέχεια της σειράς.

Δύο ονόματα έλειπαν από το ρόστερ: ο Λουκ Πέρι, ο οποίος πέθανε ξαφνικά πριν λίγους μήνες και η Σάνεν Ντόχερτι η οποία απολύθηκε από τη σειρά λόγω κακής συμπεριφοράς στα γυρίσματα. Λοιπόν είναι επίσημο το «κακό κορίτσι» της σειράς επιστρέφει στα πλατό!

Η ίδια ανακοίνωσε στο Instagram την επιστροφή της αλλά και το ίδιο το κανάλι την καλωσόρισε πίσω με μια ανάρτηση. Ασφαλώς και οι φαν της σειράς είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι!

View this post on Instagram

Welcome back to Beverly Hills, @theshando! #BH90210

A post shared by BH90210 (@bh90210) on

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024