Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει τη σιωπή της για την υγεία της

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει τη σιωπή της για την υγεία της

Η ποπ σταρ επανήλθε στο Instagram μετά την περιπέτειά της στην ψυχιατρική κλινική, γράφοντας ότι «όλα πάνε καλά».

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς απευθύνθηκε σήμερα στους θαυμαστές της μέσω του Instagram για να διαψεύσει επίμονες φήμες για την ψυχική της υγεία, από τις οποίες ορισμένες έκαναν λόγο για τον διά της βίας εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο. «Όλα πάνε καλά», έγραψε στους 22 εκατομμύρια ακολούθους της.

«Γεια! σε όλους. Ήθελα απλά να διαβεβαιώσω όσους από εσάς που ανησυχούν για εμένα», εξηγεί η 37χρονη τραγουδίστρια σε σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Η οικογένειά μου πέρασε πολύ άγχος και αγωνία πρόσφατα, συνεπώς χρειαζόμουν χρόνο, αλλά δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία. Θα επανακάμψω πολύ σύντομα».

«Η κατάστασή μου είναι ιδιαίτερη αλλά ορκίζομαι ότι κάνω ό,τι το καλύτερο επί του παρόντος», γράφει η τραγουδίστρια χωρίς να κάνει ειδική αναφορά στις φήμες για την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική.

Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η Σπίαρς συνοδευόταν από ένα κείμενο στο οποίο εξέφραζε αγανάκτηση για «όλα αυτά τα τρελά πράγματα που λένε» για εκείνη και κατήγγειλε τις απειλές θανάτου κατά μελών της οικογένειάς της.

View this post on Instagram

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment 🌸🌸🌸 You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Ο ιστότοπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται στις διασημότητες, και το περιοδικό «Variety», που ειδικεύεται στον χώρο του θεάματος, είχαν γράψει τον περασμένο μήνα ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εισήχθη με τη θέλησή της σε ψυχιατρική κλινική καθώς αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες στην προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, σε επόμενη ανάρτησή της η Σπίαρς έγραψε περήφανα ότι από όλο αυτό το άγχος που πέρασε, έχασε σχεδόν τρία κιλά.

Στις αρχές Ιανουαρίου, η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει την ακύρωση των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας για να φροντίσει τον άρρωστο πατέρα της.

Η εξαφάνισή της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τροφοδότησε πολλές αβάσιμες και ενίοτε τερατώδεις υποθέσεις που βεβαίωναν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κρατείτο παρά τη θέλησή της σε «κέντρο ευζωίας».

Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας κλιμακώθηκαν τη Δευτέρα με διαδήλωση που οργανώθηκε μπροστά από το δημαρχείο του Δυτικού Χόλυγουντ, δίπλα στο Λος Αντζελες, κατά τη διάρκεια της οποίας οργισμένοι φαν κρατούσαν πανό, τα συνθήματα των οποίων ζητούσαν την απελευθέρωση του ινδάλματός τους.

Πριν από 11 χρόνια, η τραγουδίστρια είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα, με την εισαγωγή της σε ψυχιατρική μονάδα, έπειτα από μια δημόσια μακρά κάθοδο στην κόλαση, όταν ξύρισε γουλί τα μαλλιά της, κίνησε μια διαδικασία διαζυγίου και άρχισε να χτυπά επανειλημμένα με την ομπρέλα της το αυτοκίνητο ενός παπαράτσι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024