Οταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά πάει στα… μπάρμπεκιου. Και μιας και έρχεται το Πάσχα κι όλοι ετοιμάζουν τις ψησταριές του για τον παραδοσιακό οβελία καλό είναι να ρίξουν μια ματιά σ’ αυτά τα απίστευτα κατασκευάσματα.

Φανατικοί του ψησίματος είπαν να πρωτοτυπήσουν και να φτιάξουν ψησταριές που έχουν πολύ φαντασία αλλά και βγάζουν πολύ γέλιο.

Ψησταριές σε… φέρετρο όπως έγινε πρόσφατα στο Ναύλιο. Ψησταριές σε καπό αυτοκινήτου, στη… λεκάνη τουαλέτας και όπου δεν το χωράει ο νους.

——————————————————————————————————————————————————————-

Εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή με «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ», τρεις μεγάλες προσφορές

Tα μυστικά της σούβλας

Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι

Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία!

ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

Εκτάκτως τη Μεγάλη Παρασκευή με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο: «Tα μυστικά της σούβλας»Πώς δένουμε το αρνί, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι,τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.Μαζί, επιλέξτε μία χρηστική έκδοση με πεντανόστιμες συνταγές! Και Esquire, ο ανυπόφορος Gordon Ramsay, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη!

Δημοσιεύτηκε από TA NEA στις Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

Αναλυτικές οδηγίες με κατατοπιστικές φωτογραφίες, μυστικά και συμβουλές για τη σωστή προετοιμασία, τον απαραίτητο εξοπλισμό, το δέσιμο, το μαρινάρισμα, το πέρασμα στη σούβλα, το άναμμα της φωτιάς, μέχρι και το σωστό ψήσιμο.

Και η καλύτερη συνταγή για μαγειρίτσα!

Μαζί,

Επιλέξτε μία χρηστική έκδοση με πεντανόστιμες συνταγές!

Από κρεατικά, ψητά, και κοτόπουλο, μέχρι burgers, σουβλάκια, barbeque και μαρινάτες

Και

Esquire

——————————————————————————————————————————————

 

Δείτε φωτογραφίες και που ξέρει; Μπορεί να προλαβαίνετε να φτιάξετε μια τέτοια ψησταριά μέχρι το Πάσχα και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.