Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γελένα Ζελάνσκαγια: Η κούκλα «μούσα» του νέου προέδρου της Ουκρανίας

Γελένα Ζελάνσκαγια: Η κούκλα «μούσα» του νέου προέδρου της Ουκρανίας

Η 41χρονη σεναριογράφος και συγγραφέας, Γελένα που βρίσκεται στο πλευρό του Βολοντίμιρ, νέου προέδρου της Ουκρανίας, από το 2003.

Η 41χρονη Γελένα Ζελάνσκαγια, γεννηθείσα στις 16 Φεβρουαρίου του 1978,  είναι σεναριογράφος και συγγραφέας ενώ είναι παντρεμένη με τον Βολοντίμιρ Ζελέσνκι από το 2003. Αποτελεί το στήριγμα του Βολοντίμιρ σε όλα, όπως και στο εν λόγω επιτυχημένο πολιτκό του εγχείρημα. Όταν ο ίδιος έχει δεσμευτεί απέναντι στους συμπολίτες του ότι θα πατάξει την διαφθορά, στο πλευρό του είχε την γοητευτική σύζυγό του. Στο εκλογικό κέντρο του Ζελένσκι στο Κίεβο, η σύζυγός του ήταν πανταχού παρούσα και υποδεχόταν θερμά τους υποστηρικτές του κόμματος «Υπηρέτης του λαού», από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Βολοντιμίρ.

Τα συναισθήματα του νέου προέδρου της Ουκρανίας για την μούσα του, δεν μπόρεσαν να κρυφτούν κατά την στιγμή της εκλογής του με 73%, καθώς ο ίδιος με την ανακοίνωση του αποτελέσματος έσπευσε να της δώσει ένα τρυφερό φιλί.

Γνωρίζονται από παιδιά και όπως έχει δηλώσει, κατά καιρούς, ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας «Μαζί στο σχολείο, μαζί και στη ζωή». Tο ζευγάρι έχει μία κόρη, την Αλεξάνδρα και κι έναν εξάχρονο γιο. Η μικρή τους κόρη ακολουθώντας τα χνάρια μάλλον του μπαμπά της έχει παίξει σε ποικίλες παιδικές εκπομπές.

Η Γελένα είναι απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών του πανεπιστημίου Technical University, ενώ η ίδια έχει αποδείξει μέσω εγχειρημάτων της, πως  δεν περιορίζει την τέχνη της στα στεγανά του σεναρίου και της συγγραφής.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024