Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λονδίνο: Πάνω από 750 ακτιβιστές έχουν συλληφθεί για αποκλεισμούς δρόμων

Λονδίνο: Πάνω από 750 ακτιβιστές έχουν συλληφθεί για αποκλεισμούς δρόμων

Περισσότεροι από 750 ακτιβιστές της οργάνωσης Extinction Rebellion που είχαν μπλοκάρει τους δρόμους σε μερικά από τα πιο εμβληματικά σημεία του Λονδίνου συνελήφθησαν τις τελευταίες έξι ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, αυξάνοντας τον αριθμό από 682 που ήταν χθες, Παρασκευή. Η Επίτροπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Κρεσίντα Ντικ είπε στο BBC News ότι οι διαμαρτυρίες έχουν […]

Περισσότεροι από 750 ακτιβιστές της οργάνωσης Extinction Rebellion που είχαν μπλοκάρει τους δρόμους σε μερικά από τα πιο εμβληματικά σημεία του Λονδίνου συνελήφθησαν τις τελευταίες έξι ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, αυξάνοντας τον αριθμό από 682 που ήταν χθες, Παρασκευή.

Η Επίτροπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Κρεσίντα Ντικ είπε στο BBC News ότι οι διαμαρτυρίες έχουν προκαλέσει μια «άθλια αναστάτωση». Είπε ότι τώρα 1.500 αστυνομικοί, περισσότεροι από τους 1.000 που ήταν προηγουμένως, εργάζονται για να είναι ελεύθεροι οι δρόμοι.

Για να δώσει ρυθμό στη δράση του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα των Καθολικών, το κίνημα οργάνωσε πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε σημεία όπου έχει κάνει καταλήψεις: γιόγκα, συνεδρίες μασάζ, ομιλίες, συναυλίες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024