Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Βογιατζής : Ο καβγάς με τον Γκίμπσον, ο εξαιρετικός κ. Φόρντ και ο ταλαντούχος Ντι Κάπριο

Γιώργος Βογιατζής : Ο καβγάς με τον Γκίμπσον, ο εξαιρετικός κ. Φόρντ και ο ταλαντούχος Ντι Κάπριο

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής μίλησε για τη σημαντική διεθνή καριέρα του, τη συνεργασία του με κάποιους από τους κορυφαίους σταρ όπως η Μαντόνα, ο Ντι Κάπριο, ο Μελ Γκιμπσον, ο Χάρισον Φορντ, και ο Ρομπερτ Πάουελ, αποκαλύπτοντας στοιχεία της προσωπικότητάς τους

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής μίλησε για τη σημαντική διεθνή καριέρα του, τη συνεργασία του με κάποιους από τους κορυφαίους σταρ όπως η Μαντόνα, ο Ντι Κάπριο, ο Μελ Γκιμπσον, ο Χάρισον Φορντ, και ο Ρομπερτ Πάουελ, αλλά και για την προσωπική ζωή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha, ο κορυφαίος ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει με ποιον από τους διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που έχει συνεργαστεί κοντραρίστηκε, ποιος έχει παράξενες συνήθειες και είναι δύσκολος άνθρωπος, αλλά και ποιον ξεχώρισε για τη σεμνότητά του και τον επαγγελματισμό του.

Στου δύσκολους και παράξενους ανθρώπους κατέταξε τον Μελ Γκιμπσον με τον οποίο όπως είπε «τσακώθηκα». Ερωτηθείς δε γιατί χάλασε η συνεργασία τους για την ταινία είπε αφοπλιστικά «ακόμα δεν ξέρω γιατί χάλασε η συνεργασία μας» περιγράφοντας την μάλλον αλλόκοτη συμπεριφορά του Γκίμπσον όταν του ζήτησε να μιλήσουν.

Ούτε για την Μαντόνα έχει την καλύτερη άποψη, με την οποία έχει επίσης συνεργαστεί σε ταινία. Το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει συνέχεια γυμναστική, ακόμη και στην πρόβα, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βογιατζής.

Αντίθετα, πολύ θετική άποψη έχει για τον Χάρισον Φορντ, για τον οποίο τόνισε ότι δεν είχε καθόλου έπαρση και «σταριλίκι». Ακόμη και στο ατύχημα που του προκάλεσε κατά λάθος ο Γιώργος Βογιατζής στο γύρισμα της ταινίας, ο Φόρντ φέρθηκε άψογα καθησυχάζοντάς τον.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο διεθνής Έλληνας ηθοποιός μίλησε για την 20χρονη σχέση του με τη τελευταία του σύντροφο Ντιάνα η οποία όπως είπε ήταν μπαλαρίνα και γι’ αυτό ίσως δεν θέλησαν ποτέ να αποκτήσουν μαζί παιδί, αν και ο ίδιος έχει δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο από προηγούμενους γάμους του. Μάλιστα η κόρη του ακολουθεί καριέρα στην υποκριτική στο εξωτερικό.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός στη σπάνια αυτή συνέντευξή του…

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024