Ενα νέο έγγραφο που φέρνουν σήμερα στη δημοσιότητα «ΤΑ ΝΕΑ» αποδεικνύει ότι το γραφείο του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, είχε ενημερωθεί από τα πιο έγκυρα χείλη, από τον διορισμένο από τον ίδιο διοικητή της ΕΥΠ πρέσβη Ι. Κοραντή, ότι η περίφημη «Πυθία» δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια κατασκευή, από ένα κακοστημένο σενάριο, το οποίο επεξεργάστηκαν κάποιοι προς ίδιον όφελος.

Ενα νέο έγγραφο που φέρνουν σήμερα στη δημοσιότητα «ΤΑ ΝΕΑ» αποδεικνύει ότι το γραφείο του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, είχε ενημερωθεί από τα πιο έγκυρα χείλη, από τον διορισμένο από τον ίδιο διοικητή της ΕΥΠ πρέσβη Ι. Κοραντή, ότι η περίφημη «Πυθία» δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια κατασκευή, από ένα κακοστημένο σενάριο, το οποίο επεξεργάστηκαν κάποιοι προς ίδιον όφελος. Σύμφωνα με το έγγραφο που έχουν στη διάθεσή τους «ΤΑ ΝΕΑ», αυθημερόν, δηλαδή στις 17 Μαρτίου του 2009, το ιδιαίτερο γραφείο του κ. Καραμανλή, παρέλαβε και πρωτοκόλλησε το υπ΄ αριθμόν 509/ 17-3-2009, «άκρως απόρρητο – προσωπικό, ειδικού χειρισμού δελτίο ενημέρωσης», το οποίο αναφέρει ότι η «Πυθία» ουδέποτε υπήρξε, ήταν μια κατασκευή, «με στόχο» – όπως αναφέρει το δελτίο – «την παραπληροφόρηση των Κρατικών Αρχών της χώρας και την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων».

Το έγγραφο παρέλαβε ο εντεταλμένος ως προς αυτό, υπάλληλος Β.Κ. (για ευνόητους λόγους παραλείπω το όνομά του), υπέγραψε με την υπογραφή του, και με το χέρι του έχει σημειώσει πάνω πάνω στη σελίδα την ένδειξη κ. Π/Θ (δηλαδή, για τον κ. πρωθυπουργό)…

-Γιατί το συγκεκριμένο έγγραφο δεν περιλαμβάνονταν στο βούλευμα του ανακριτή;

-Γιατί ενώ γνώριζε ο Κ. Καραμανλής δήλωση παράσταση πολιτικής αγωγής;

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και το νέο αποκαλυπτικό έγγραφο στην στήλη του Γ. Χρ. Παπαχρήστου στα ΝΕΑ της Παρασκευής

Ο Καραμανλής ήταν ενήμερος

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr