Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Κένταλ Τζένερ τα «έχωσε» στις αδερφές της

Η Κένταλ Τζένερ τα «έχωσε» στις αδερφές της

Ασφαλώς και γνωρίζετε την Κένταλ Τζένερ! Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της χρονιάς, μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν και είδωλο για χιλιάδες κορίτσια ανά τον κόσμο. https://www.instagram.com/p/BwXkMU3jtgZ/ Ωστόσο, η Κένταλ υπήρξε πάντα μέλος της χαοτικής οικογένειας Καρντάσιαν – η προσωπική της ζωή ήταν πολύ λιγότερο δραματική από εκείνη των αδελφών της βέβαια, αφού συχνά πετάει σε […]

Ασφαλώς και γνωρίζετε την Κένταλ Τζένερ! Είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της χρονιάς, μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν και είδωλο για χιλιάδες κορίτσια ανά τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/BwXkMU3jtgZ/

Ωστόσο, η Κένταλ υπήρξε πάντα μέλος της χαοτικής οικογένειας Καρντάσιαν – η προσωπική της ζωή ήταν πολύ λιγότερο δραματική από εκείνη των αδελφών της βέβαια, αφού συχνά πετάει σε όλο τον κόσμο για δουλειά και είναι επίσης λιγότερο πρόθυμη να μοιραστεί προσωπικές της στιγμές στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί σύσσωμη η οικογένεια της.

Στην πραγματικότητα, τον περασμένο Νοέμβριο, η Κένταλ εξομολογήθηκε για το πόσο δύσκολο ήταν ότι μεγάλωσε με την νεαρότερη αδερφή της Κάιλι να είναι πιο δημοφιλής από αυτήν.

View this post on Instagram

sasha’s film for @kendallandkylie @sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Αλλά η Κένταλ αποκάλυψε πρόσφατα πως αισθάνεται «ξένη» ανάμεσα στις αδερφές της, τονίζοντας μάλιστα  ότι το σώμα της την έκανε να νιώθει σαν αουτσάιντερ όταν ήταν νεότερη.

Μιλώντας στην The Telegraph, ο Κένταλ δήλωσε: «Οι αδελφές μου έχουν περισσότερες καμπύλες από μένα, έχουν στήθος ενώ εγώ δεν έχω. Καθώς μεγάλωνα  γινόμουν ένα αδύνατο μικρό κοριτσάκι, έβλεπα τις αδελφές μου και σκεφτόμουν» Ωχ όχι, πρέπει να είμαι σέξι σαν αυτές; »

Εξήγησε: «Δεν είμαι απαραιτήτως σαν αυτές. Μου αρέσει ότι έχω ένα διαφορετικό vibe από αυτές»

View this post on Instagram

we’re 21 bitch!

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024