Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργύρης Αγγέλου: Οταν πέθανε ο πατέρας μου από καρκίνο

Αργύρης Αγγέλου: Οταν πέθανε ο πατέρας μου από καρκίνο

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για το Παρά Πέντε

Τις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν ο πατέρας του αρρώστηκε από καρκίνο, περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος έγινε διάσημος από το «Παρά Πέντε»: «Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος, ξέραμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Να είναι καλά η αδερφή μου, τον φρόντισε και η μαμά μου, έμεινε μαζί μας πολύ περισσότερο από ότι μας είχαν πει οι γιατροί. Είχε καρκίνο. Αυτό είχε μια πορεία και από ένα σημείο και μετά βλέπεις να έρχεται το τέλος.

Εμείς στο θέατρο παίζαμε Τετάρτη με Κυριακή και τα Σάββατα είχαμε διπλή παράσταση. Τυχαίνει να ακυρωθεί η παράστασή μας εκείνο το Σάββατο, λόγω μιας εκδήλωσης και είχαμε ενημερωθεί γι΄αυτό. Ο μπαμπάς μου έφυγε εκείνο το Σάββατο το απόγευμα.

https://www.youtube.com/watch?v=ypygYyAAF8Q

Ήμουν στη Χαλκίδα, ήμουν εκεί και το έζησα όλο αυτό. Πως δένεται μια οικογένεια. Είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Ο μπαμπάς έφυγε στο σπίτι. Ζήσαμε όλο αυτό που συμβαίνει στην περιφέρεια», ανέφερε.

Ο Αργύρης Αγγέλου που βρίσκεται στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και στη θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης», μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα και αναφέρθηκε και στη δημοφιλή σειρά:

«Από εκείνη την περίοδο, πέρα από τα γέλια και το τι ωραία περάσαμε, θυμάμαι πολλή δουλειά, 12ωρα γυρίσματα και Σάββατο και επίσης οι περισσότεροι κάναμε και θέατρο παράλληλα. Που αυτό σημαίνει, όταν κάνεις πρόβες, συν ένα 5ωρο ακόμα στη ζωή σου από 11-12 ώρες που δουλεύεις, συν ένα τρίωρο αν έχεις παράσταση ή 6ωρο αν έχεις διπλή. Πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ τρέξιμο, πάρα πολύ πανικό γιατί ήταν πρωτόγνωρο αυτό το πράγμα» είπε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σειρά.

«Είχαμε σκεφτεί με τον Γιώργο τότε να κάνουμε σκάντζα τους ρόλους μας, απλά επειδή εγώ είχα κάνει τον Λαζάρου τον αγαθούλη στις Σαββατογεννημένες και ο Γιώργος είχε κάνει τον Χοσέ τον τσαμπουκαλή, λέει ο Γιώργος να τα κάνουμε αντίστροφα. Και τελευταία στιγμή αλλάξαμε ρόλους. Πίστευα ότι θα πάει καλά η δουλειά, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που ήρθε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ γιατί δεν είχα και την πείρα» είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024