Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας και Σία νοστάλγησαν το βρώμικο '89

Τσίπρας και Σία νοστάλγησαν το βρώμικο ’89

Ο συμπαθής Αλέκος Αλαβάνος έχει ήδη προσδιορίσει τον χαρακτήρα του δακτυλιδοδέκτη του Αλέκου Τσίπρα, παραπέμποντάς μας στον προδότη μαθητή του Ιησού, στον Ιούδα…

Τα βυζανιάρικα και ανελλήνιστα, τρολς του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου, που σήμερα διανύουν το 18ο έως 25ο έτος της ηλικίας τους, δεν είχαν καν γεννηθεί, ή ήταν στην κούνια τους το βρώμικο ’89, όταν οι σημερινοί ηλικιωμένοι καθοδηγητές τους σχημάτιζαν το πιο επονείδιστο αριστερο-δεξιό μέτωπο για την ανατροπή του Ανδρέα Παπανδρέου. Έτσι πραγματοποίησαν την παγκόσμια πρωτοτυπία ο τότε κατά δήλωσιν αριστερός ΣΥΝ να συμπράξει με τον πολιτικό αντίπαλο της Δεξιάς για να ανατρέψει έναν κοινωνικο-πολιτικό σύμμαχο του σοσιαλδημοκρατικού χώρου.

Κατά συνέπειαν τα ανιστόρητα αυτά πολιτικά υβρίδια «δεν δύνανται δια να ομιλούν», σύμφωνα με τον παροιμιώδη αυτό αφορισμό του αείμνηστου Μένιου.

Με άλλα λόγια, ο κυβερνητικός καπετάν Μαρούλιας, σε συνεργασία με τον σημερινό «ρεπόρτερ» με ασφυκτικά λογοκριτικά «σύνορα» του νεοσταλινικού-γκεμπελικού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλα επιφανή επικοινωνιακά μπουμπούκια, όπως π.χ. ο Βερναρδάκης και ο ιατροφιλόσοφος που αναλώνεται στα 4/5 του 24ωρου με το p.c. (και βάλε…), διαπρέπουν ως πρυτάνεις της πολιτικής δολιοφθοράς.

Όλη αυτή η αγκαθωτή ψευδοαριστερο-ακροδεξιά ανθοδέσμη, ως τελευταίο χαρτί κοινωνικοπολιτικής τους επιβίωσης παίζουν τη συκοφαντία και τη λάσπη. Γνωστός στόχος της κυβερνώσας θρασυδειλίας, που ήδη τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ, με τις δημοσκοπικές προβλέψεις για διαδοχικούς εκλογικούς καταποντισμούς των συκοφαντών!

Το χρονικό της ντροπής!

Αυτή η ρυπογόνος, για τον δημόσιο βίο τακτική, επανέρχεται σήμερα με την ίδια δριμύτητα του ’89, όταν τότε:

–        Επιστρατεύονταν ψευδομάρτυρες από τον απόστρατο στρατηγό Γρυλάκη, εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου.

–        Είχαν συνεργαστεί με το αζημίωτο εκατοντάδες ταξιτζήδες για να … διαφωτίζουν τους αντιφρονούντες κατά του ψευδοαριστερού-δεξιού μετώπου, πελάτες τους. Τι ωραίες διαδρομές, πόσο αξέχαστα αγώγια!

–        Στα πανέρια της Ομόνοιας πωλούνταν με το κιλό χιλιάδες μαγνητοταινίες με μαϊμούδες φωνές πολιτικών του ΠΑΣΟΚ.

–        Σημερινός Συριζαϊκός ευρωβουλευτής αποκαλούσε σε ρυπαρογράφημά του τον Δημήτρη Τσοβόλα «Ο Μήτσος της Ρηνιώς» ή «Ο γιος του αλογοσούρτη». (Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πιο «νέο αίμα» ρέει σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο… Να το χαίρεται ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ).

Το σημερινό σκηνικό

Δεν θα σταθώ περισσότερο, στον στιγματισμό του τότε ψευδοαριστερό-δεξιού μετώπου, διότι σαφώς σήμερα  ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανέστατα δεν ακολουθεί και στα αρνητικά την πεπατημένη του πατρός του. Και αυτό είναι αρκετό για να τον αντιδιαστείλουμε με το τότε επονείδιστο παρελθόν και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην εκδήλως καλύτερη σημερινή πορεία του.

Απλώς υπογραμμίζω ότι το λασποβολικό σημερινό λόμπι Τσίπρας-Καπετάν Μαρούλιας-Βερναρδάκης κ.α., με τη στήριξη της εφημερίδας με την ημερήσια κυκλοφορία των 1050 φύλλων, όπως επίσης της γνωστής μαϊμούς «Ελευθεροτυπίας» και άλλων συνιστωσών του πολιτικά εκπνέοντος ΣΥΡΙΖΑ, όλο αυτό το θλιβερό συνονθύλευμα άδει σαν τη διαλυμένη μουσική κομπανία, όπως την απέδωσε θαυμάσια ο Φεντερίκο Φελίνι στην αξέχαστη «Πρόβα ορχήστρας», όλη αυτή η παρέα ψάλει το Κύκνειον Άσμα της χειρότερης μεταπολεμικής, κατά δήλωσιν Αριστεράς.

Ο συμπαθής Αλέκος Αλαβάνος έχει ήδη προσδιορίσει τον χαρακτήρα του δακτυλιδοδέκτη του Αλέκου Τσίπρα, παραπέμποντάς μας στον προδότη μαθητή του Ιησού, στον Ιούδα…

Με τη σειρά του, ο συμπαθέστατος φίλος και βετεράνος της πάλαι ποτέ ασύγκριτης προδικτατορικής Αριστεράς (ΕΔΑ), Μανώλης Γλέζος, τα βρόντηξε στο Ευρωκοινοβούλιο, παραιτούμενος από ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας μάλιστα παλικαρίσια και συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τη ναρκοθετημένη συμπόρευσή του με το Τσιπρο-Φλαμπουραρικό μέτωπο.

Και έπεται η τελευταία πράξη της αυτοδιάλυσης της πρώτης και τελευταία φορά απατηλής «Αριστεράς», ως κάθαρση στο δράμα της περιόδου 2015-2019…

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024