Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Madrugada: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναυλίες στην Αθήνα

Madrugada: Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναυλίες στην Αθήνα

Το αθηναϊκό κοινό περιμένει με τεράστια ανυπομονησία να δει στην σκηνή τους Madrugada

Ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού οι Madrugada, ετοιμάζονται να ανέβουν στην σκηνή του Tae Kwon Do Arena, για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες στα πλαίσια του «Industrial Silence European Tour 2019».

Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence.

Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας: O Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen. Θα τους πλαισιώσουν οι συνεργάτες τους, Cato «Salsa» Thomassen στις κιθάρες και Christer Knutsen στα πλήκτρα.

Η περιοδεία τους ξεκίνησε πριν δύο μήνες με δύο sold-out συναυλίες στην πατρίδα τους στο Oslo Spektrum και από εκεί και πέρα το συγκρότημα περιοδεύει σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη σολντάροντας παντού.

To πρώτο μέρος του (σχεδόν δίωρου) set, είναι αφιερωμένο στο Industrial Silence που κυκλοφόρησε στις 30 Αυγούστου του 1999. Οι Madrugada συνηθίζουν να παίζουν όλα τα κομμάτια του δίσκου, κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα το κοινό στην Ελλάδα, καθώς πολλά από τα κομμάτια αυτού του άλμπουμ, έχουν χρόνια να ακουστούν live… To δεύτερο μέρος θα είναι αφιερωμένο σε Madrugada classics, αλλά ειδικά για την Ελλάδα, η μπάντα έχει υποσχεθεί μικρές εκπλήξεις…!

Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου και αύριο Δευτέρα 8 Απριλίου, οι Madrugada εμφανίζονται  στο Tae Kwon Do Arena, μετά από ένα επιτυχημένο live στην Θεσσαλονίκη.

https://www.instagram.com/p/Bv8l2nOlXA3/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00, ο Luke Elliot θα ξεκινήσει στις 20:30 και οι MADRUGADA στις 21:45.

Όλοι οι θεατές θα πρέπει να έχουν ευδιάκριτο το barcode του εισιτηρίου τους, είτε εκτυπωμένο είτε κατεβασμένο στο κινητό τους.

Στην Κεντρική είσοδο του Tea Kwon Do θα υπάρχουν ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ για τις ξεχωριστές εισόδους: ΑΡΕΝΑ και ΚΕΡΚΙΔΕΣ. Οι θεατές παρακαλούνται να κατευθύνονται στην αντίστοιχη είσοδο με αυτήν του εισιτήριου τους για την ευκολότερη είσοδο στη συναυλία.

Για τη δική σας διευκόλυνση μην φέρετε σακίδια εντός του Tae Kwon Do. Θα υπάρχει έλεγχος των σακιδίων κατά την είσοδο, τόσο για τη δική σας ασφάλεια καθώς και των καλλιτεχνών. Εάν κρατάτε σακίδιο θα πρέπει να περιμένετε για τον έλεγχό του. Εντός του συναυλιακού χώρου υπάρχουν κιλικία για νερά και ποτά.

Υπάρχει δωρεάν παρκινγκ.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων για τις συναυλίες των MADRUGADA συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 της κάθε ημέρας συναυλίας.

Στη συνέχεια το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια (εφόσον υπάρχουν) από το Box Office που θα λειτουργεί στον χώρο των συναυλιών, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στις τιμές Ταμείου.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024