Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο πρωτότυπη απόσυρση από τη δράση - Απαγωγή με ελικόπτερο!

Η πιο πρωτότυπη απόσυρση από τη δράση – Απαγωγή με ελικόπτερο!

Ένας 55χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Σικελίας θέλησε να πει «αντίο» στους αγωνιστικούς χώρους με... στυλ και σκηνοθέτησε την απαγωγή του από τον αγωνιστικό χώρο με ελικόπτερο

Έχουμε ακούσει για πολλά περίεργα τα οποία έχουν συμβεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά σκηνοθετημένη απαγωγή με ελικόπτερο πρώτη φορά!

Σε ερασιτεχνική κατηγορία της Ιταλίας, ένας 55χρονος ποδοσφαιριστής (ναι καλά διαβάσετε την ηλικία του) έδινε το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Μόνο που ο γνωστός για τα «χοντροκομμένα» αστεία του κύριος δεν ήθελε να αποχωρήσει με απλό τρόπο αλλά με… στυλ.

Έτσι ο Ιγκάσιο Μπαρμπαγκάλο (όπως ονομάζεται) στο ματς της Βιαγκράντε (το όνομα της ομάδας του) οργάνωσε την απαγωγή του με ελικόπτερο μέσα από τον αγωνιστικό χώρο!

Ο… χωρατατζής ποδοσφαιριστής ήταν φυσικά ο ίδιος το «θύμα» που υποτίθεται ότι απήγαγαν κάποιοι μαφιόζοι γκάνγκστερς (άλλωστε μιλάμε για την πόλη της Σικελίας) κατά τη διάρκεια του ματς με τη Νεμπρόντι!

Βεβαίως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι των δύο ομάδων παρακολουθούσαν το σκηνικό εμβρόντητοι μέχρι φυσικά να αποδειχθεί η «κομπίνα».

Πάντως το… αστειάκι αυτό δεν πέρασε στο ντούκου από την ιταλική ομοσπονδία με την Βιαγκράντε να τιμωρείται με αποκλεισμό της έδρας της για ένα μήνα και επιπλέον να καλείται να πληρώσει πρόστιμο 200 ευρώ!

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024