Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σελίν Ντιόν είναι το νέο πρόσωπο εταιρείας καλλυντικών

Η Σελίν Ντιόν είναι το νέο πρόσωπο εταιρείας καλλυντικών

«Δεν το περίμενα ποτέ αυτό, ειδικά σε ηλικία 51 ετών»

Με μια καριέρα που διαρκεί τέσσερις δεκαετίες, πέντε βραβεία Grammy και μοναδικό στυλ που σαρώνει στο κόκκινο χαλί, το θρυλικό status της Σελίν Ντιόν είναι πια αναμφισβήτητο.

Αυτό πέρασε απαρατήρητο από την γνωστή εταιρεία καλλυντικών, η οποία ανακοίνωσε σήμερα ότι η τραγουδίστρια των πολλαπλών επιτυχιών θα διαδεχθεί τις Έλεν Μίρεν και Τζέιν Φόντα ως κεντρικό πρόσωπο της φετινής τους καμπάνιας. Η παρθενική της εμφάνισή σαν εκπρόσωπος της εταιρείας έγινε μόλις χτες και αφορά στις βαφές μαλλιών.

Η Ντιόν είπε στο πρώτο της ραντεβού με το εμπορικό σήμα: «Δεν το περίμενα ποτέ αυτό, ειδικά σε ηλικία 51 ετών. Σκέφτηκα σοβαρά αυτήν την πρόταση γιατί, αν το όνομά μου είναι πάνω σε κάποιο προϊόν , ήθελα να πιστεύω πραγματικά σε αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Εκτός από τις Μίρεν και Φόντα, Η Ντιόν θα εμφανιστεί μαζί με πρέσβειρες όπως η Άμπερ Χέρντ, η Μπάρμπαρα Πάλβιν και η Μαρία Μπόργκες. «Θαυμάζω πραγματικά τι αντιπροσωπεύει η εταιρεία και είμαι ενθουσιασμένη που χρησιμοποίησα τη φωνή μου για να εμψυχώσω όλους να αισθάνονται όμορφοι με τους εαυτούς τους, να έχουν αυτοπεποίθηση και να μαθαίνουν να αγκαλιάζουν τους εαυτούς τους», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν ήθελε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, η Ντιόν είπε ότι κοιτάει μόνο μπροστά. «Αισθάνομαι τόσο καλά τώρα που δεν θέλω καν να σκεφτώ τα είκοσι ή τριάντα μου χρόνια, όταν ακόμα ανακάλυπτα τον εαυτό μου».

«Τώρα αγκαλιάζω τον εαυτό μου και αισθάνομαι ελεύθερη να κάνω ό, τι θέλω, όπου θέλω, όταν θέλω. Είμαι ευγνώμων για να συνεχίσω, ποτέ δεν είχα αισθανθεί τόσο όμορφη, ισχυρή και αισθάνομαι ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Σήμερα είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου και δεν θέλω να γυρίσω πίσω, προχωρώ μπροστά».

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024