Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλοι στις κάλπες!

Όλοι στις κάλπες!

Λάθος πόρτα χτύπησαν τελικά οι έμπιστοι ενός πρωθυπουργού, με τη γνωστή πατέντα του καταληψία των λυκείων, διότι όχι μόνον σε όλες τις δημοσκοπήσεις δείχνουν τη σταδιακή επανάκαμψη των κοψοχέρηδων στις κάλπες

Κεριά και λαμπάδες κολλάνε τώρα οι διπλοπρόσωποι… προσκυνητές «άθεοι» του Τσίπρα, για να μετατραπούν οι εξαπατημένοι κοψοχέρηδες του 2015 (που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ), σε αναποφάσιστους και απέχοντες από τις επικείμενες ευρωεκλογές, όχι για να κερδίσουν οι κυβερνώντες τις ήδη χαμένες  από χέρι εκλογές, αλλά για να μετριάσουν το μέγεθος του εκλογικού τους καταποντισμού και αυτοδιασυρμού.

Ήδη, οι μεραρχίες των γλίσχρα αμοιβόμενων από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου αξιοθρήνητων τρολς, μαζί με το επιτελείο του ιδεολογικού οργάνου «Αυγή» (κυβερνητικού ΦΕΚ), του Αθηναϊκού Πρακτορείου, της ΕΡΤ και άλλων κουρασμένων νεροκουβαλητών με τα ημιεπίσημα ενημερωτικά προσωπεία τους, όλο αυτό το επιτελείο του κυβερνητικού προπαγανδιστικού εσμού, με πεμπτοφαλαγγίτικο πείσμα και κουτοπόνηρες επικοινωνιακές αλχημείες, προπαγανδίζουν την αποχή.

Με τον τρόπο αυτό, αντιγράφουν κάποιους μικρονοϊκούς σταλινικούς προγόνους τους, του 1946, που παρέσυραν στην αποχή το Εκλογικό Σώμα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για μια ανταρσία και για το αδελφικό αιματοκύλισμα μιας τετραετίας, που απέκοψε την Ελλάδα, για μισό και πλέον αιώνα, από το ευρωπαϊκό δημοκρατικό γίγνεσθαι.

Οι εμπνευστές αυτού του διχασμού, ο Ζαχαριάδης από «αριστερά» και ο φιλομοναρχικός ΙΔΕΑ από την άλλη, στόχευαν αντιστοίχως, ο πρώτος σε μια κατ’ επίφασιν «Λαϊκή Δημοκρατία» με δικτατορία επί του προλεταριάτου και ο ΙΔΕΑ σε ακροδεξιά δικτατορία.

Οι σημερινοί, επίσης μικρονοϊκοί επίγονοι των εγκεφάλων της αποχής του ’46, αν λάβουμε υπ’ όψιν τον πυθιακό χρησμό της πρωθυπουργικής συζύγου (Μπέτυς-Περιστέρας), ενώ σχημάτισαν με απατηλές υποσχέσεις κυβέρνηση, έχουν ως δεύτερο στόχο την εξουσία. Δηλαδή απορρόφηση όλων των διακεκριμένων θεσμών (Νομοθετικό Σώμα, Δικαιοσύνη) από το σκήπτρο μιας Εκτελεστικής Εξουσίας βενεζουελάνικης γιατί όχι και Ερντογανικής κοπής…

Λάθος πόρτα χτύπησαν τελικά οι έμπιστοι ενός πρωθυπουργού, με τη γνωστή πατέντα του καταληψία των λυκείων, διότι όχι μόνον σε όλες τις δημοσκοπήσεις δείχνουν τη σταδιακή επανάκαμψη των κοψοχέρηδων στις κάλπες, αλλά οι αποδοκιμασίες με τις οποίες οι εξαπατημένοι υποδέχονται τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη σε όλη την Ελλάδα, είναι κάτι σαν το κερί και τη βούλα των τετελεσμένων γεγονότων.

Οι ταλαίπωροι, οι τλήμονες και τάλαινες, σύμφωνα με το υπέροχο λεξιλόγιο της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, τα αζιμούθια των καραβοτσακισμένων καπεταναίων.

Τρέμουν τις εκλογές γιατί ξέρουν ότι θα τις χάσουν! Αλλά και για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι δεν τις θέλουν. Δεν είναι στο DNA τους η λαϊκή ετυμηγορία. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο «ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται…».

Επομένως το γενικό προσκλητήριο προς το κυρίαρχο Εκλογικό Σώμα είναι:

–        Αδειάστε και τον τελευταίο τηλεοπτικό καναπέ!

–        Μαυρίστε με την ίδια αποφασιστικότητα των αδελφών Ελλήνων Μακεδόνων τους μειοδότες της (α)Συμφωνίας των Πρεσπών!

–        Τιμωρείστε με την ψήφο σας αυτούς, που διέλυσαν και ισοπέδωσαν όλα τα επιτεύγματα της μεταδικτατορικής περιόδου, μετατρέποντας με τον ολοκληρωτικό αντιδημοκρατικό τους σχεδιασμό ένα άξιο, ισότιμο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε τριτοκοσμικό παρία!

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024