Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί ζεύγος της ελληνικής showbiz

Υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί ζεύγος της ελληνικής showbiz

Τρισευτυχισμένο είναι ζεύγος της ελληνικής showbiz με τα γεννητούρια του γιου τους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Σοφία Λεοντίτση, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κατσικιάς, οι οποίοι υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η Σοφία Λεοντίτση με μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, αποκαλύπτοντας ότι έφερε στο φως ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά… σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου… σήμερα εσύ με έκανες για πρώτη φορά μητέρα, με ολοκλήρωσες και είσαι ό,τι πιο σημαντικό και σπουδαίο έχω κάνει σε ολόκληρη τη ζωή μου γιε μου… Από σήμερα εγώ και ο μπαμπάς σου σε καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη ζωή και είμαστε ολοκληρωτικά δικοί σου!! Σε ευχαριστώ Michalis Katsikias γι’ αυτήν τη πιο δυνατή στιγμή της ζωής μου… Είστε όλη μου η ζωή… Ευχαριστούμε πολύ τον γιατρό μας κύριο Giorgos Plakas που έκανε το καλύτερο δυνατό εξαντλώντας με επαγγελματισμό όλα τα περιθώρια, ώστε να έρθει το μωρό μας στο κόσμο και φυσικά την μαία μας eua.koutsoukaki ..!» αναφέρει στο Facebook η παίκτρια που «έκλεψε» τα βλέμματα στο περσινό My Style Rocks.

Η αγάπη μας είναι ήδη στον κόσμο ..! Σήμερα τα βλέμματα μας συναντήθηκαν πρώτη φορά .. σήμερα σε κράτησα πρώτη φορά στην…

Δημοσιεύτηκε από Σοφία Λεοντίτση στιςΣάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Κατσικιάς έγραψε σε story στο Instagram: «Σοφία Λεοντίτση, ευχαριστώ πολύ για αυτή τη στιγμή που μου χάρισες γυναικάρα μου! Σε λατρεύουμε πατέρας και γιος».

View this post on Instagram

A post shared by 𝘚𝘰𝘧𝘪𝘢 𝘓𝘦𝘰𝘯𝘵𝘪𝘵𝘴𝘪 (@sofia.leontitsi) on

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024