Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα πιστέψετε τι τρελαίνει την Κάρα Ντελεβίν στο σεξ!

Δεν θα πιστέψετε τι τρελαίνει την Κάρα Ντελεβίν στο σεξ!

Η Ντελεβίν μίλησε επίσης για τις προτιμήσεις της σε ένα σεξουαλικό σύντροφο και στις προτιμήσεις της στο σεξ γενικότερα

Την Πέμπτη, το διάσημο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν πήγε καλεσμένη στην διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του RuPaul και της Μισέλ Βιζάζ με τίτλο «What’s The Tee?». Εκεί μίλησε με ειλικρίνεια για όλα: τη σεξουαλική της ζωή, αλλά και τις πριγκίπισσες της Disney

Το μοντέλο, με καταγωγή από την Βρετανία,  ξεκίνησε την εξομολόγηση της εξιστορώντας την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία, λέγοντας: «Έκανα σεξ πρώτη φορά όταν ήμουν 18. Άργησα λιγάκι», είπε στον οικοδεσπότη. «Και εγώ επίσης», δήλωσε ο RuPaul, ο οποίος πρόσθεσε ότι προτιμά τις στιγμές του γέλιου από το σεξ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις


Το σχόλιο του RuPaul χτύπησε μια χορδή στην Ντελεβίν και απάντησε: «Νομίζω ότι το γέλιο στο σεξ είναι τόσο σημαντικό, γιατί το βλέπουμε σε ταινίες και σκεφτόμαστε πως αυτό είναι σέξι και πως έτσι θα έπρεπε να είναι το σεξ, επίσης είναι πολύ ανακουφιστικό όταν γίνετε κάτι πραγματικά άβολο κατά την διάρκεια της πράξης».

Η 26χρονη Κάρα , παραδέχτηκε ότι «προτιμά το σεξ από το να βγαίνει έξω την τελευταία περίοδο». Η Ντελεβίν μίλησε επίσης για τις προτιμήσεις της σε ένα σεξουαλικό σύντροφο και στις προτιμήσεις της στο σεξ, εξηγώντας ότι «αγαπά τους ανθρώπους» και ότι αν αυτή δεν ήταν μοντέλο, θα ήταν ψυχίατρος ή θα σπούδαζε ανθρωπολογία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Sky Studios (@bigskystudios) στις

«Μέρος του σεξ είναι η σύνδεση, είναι άγρια, συναντάς κάποιον και όταν πηγαίνεις στην κρεβατοκάμαρα, είναι ένα άλλο ζώο, για μένα αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον, γιατί υπάρχουν μερικοί σούπερ σέξι άνθρωποι και φλερτάρουν μαζί σου, μετά κάνεις σεξ μαζί τους και είναι απογοητευτικό», είπε.

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι πραγματικά ντροπαλοί και όταν μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα, είναι σαν» Τι θα γίνει τώρα; «Και μετά μεταμορφώνονται κατά την διάρκεια της πράξης», συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beauty everywhere (@lookin_god) στις

Η ίδια πρόσθεσε ότι επειδή φυσικά απολαμβάνει να είναι γύρω από ανθρώπους, θεωρεί μάλιστα πως «Γενικά είμαι πολύ καλή στο να δίνω αγάπη και να μην περιμένω αντάλλαγμα. Και είμαι κάπως το ίδιο και στο κρεβάτι». Συνέχισε: «Υπάρχει ένα κομμάτι μου όπου  βρίσκω αρκετά δύσκολο να λάβω ευχαρίστηση ή αγάπη ή τέτοια πράγματα και γι ‘αυτό θέλω απλά να δώσω».

Η Delevingne σημείωσε επίσης ότι είναι «πάντα πολύ υποτακτική με τους άνδρες» και είναι «το αντίθετο» όταν κάνει σεξ με τις γυναίκες.

Παραδόξως, η οικογένεια Disney ήταν μέρος της σεξουαλικής αφύπνισης της Ντελεβίν. «Έμαθα τόσα πολλά μαθήματα από τη Disney, και ξέρετε, σαν να διαβάζω παραμύθι», είπε. «Εννοώ ότι ήταν μέρος του πράγματος που ποτέ δεν ήθελα πραγματικά να δεχτώ τη σεξουαλικότητά μου, γιατί σκεφτόμουν πως οι Disney πριγκίπισσες αγαπούν μόνο άνδρες. Αυτός νόμιζα πως είναι ο μοναδικός τρόπος που υπάρχει. Και δεν θα γίνω πριγκίπισσα αν δεν το κάνω και εγώ έτσι»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓟𝓻𝓮𝓽𝓽𝔂 𝓛𝓲𝓽𝓽𝓵𝓮 𝓛𝓲𝓪𝓻𝓼 (@mylifexpll) στις

Η Ντελεβίν αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με την  ηθοποιός Άσλει Μπενσόν (Pretty Little Liars και Spring Breakers). Σύμφωνα με εφημερίδα Us Weekly, το ζευγάρι είναι «πολύ χαρούμενο». «Αυτή είναι η πρώτη κοπέλα που γνώρισε ποτέ. Αυτή η σχέση με την Κάρα είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε υγιή σχέση και αισθάνεται υπέροχα μαζί της», δήλωσε φίλος της ηθοποιού.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024