Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα ο συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ Sabastian Fitzek

Στην Αθήνα ο συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ Sabastian Fitzek

Στις αποσκευές του θα έχει τα δύο best sellers του, Το Δέμα, και Η Θεραπεία τα οποία κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Διόπτρα καθώς και το νέο του βιβλίο Η θέση 7Α!

Το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα, δίνουν την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τον Sebastian Fitzek, τον συγγραφέα με τις άκρως κινηματογραφικές πλοκές των βιβλίων του, που έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τον τρόπο γραφής του εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο! Ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία με περισσότερα από 15 αστυνομικά έργα στο ενεργητικό του έρχεται για 1ηφορά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές παρουσιάσεις στα Public. Στις αποσκευές του θα έχει τα δύο best sellers του, Το Δέμα, και Η Θεραπεία τα οποία κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις εκδόσεις Διόπτρα καθώς και το νέο του βιβλίο Η θέση 7Α!

Αναλυτικότερα:

Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 στο Public Τσιμισκή στις 18:30 o Sebastian Fitzek θα συζητήσει για τα βιβλία του με την δημοσιογράφο Κική Μουστακίδου, ενώ την επόμενη μέρα Τετάρτη 3 Απριλίου στις 21:00 θα βρίσκεται στοPublic Café Συντάγματος και θα συνομιλήσει με τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη, όπου θα απαντήσει στις ερωτήσεις των αναγνωστών του και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Το Δέμα: Η ψυχίατρος Έμα Στάιν πέφτει θύμα βιασμού από ένα ψυχοπαθή τον οποίο αποκαλούν «Ο Κουρέας». Από τότε νιώθει ασφαλής μόνο στο σπίτι της. Μέχρι τη στιγμή που ο ταχυδρόμος την παρακαλά να παραλάβει ένα δέμα για τον γείτονά της για τον οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ ξανά το όνομά του.  Κοιτάζει από τον φράχτη, και ο κήπος του φαίνεται παρατημένος και δείχνει σαν να μη ζει κάποιος εκεί καιρό τώρα. Κάτι την σπρώχνει να ανοίξει το δέμα και ξεκινάει ο χειρότερος εφιάλτης της.

Η Θεραπεία: H δωδεκάχρονη Γιόζι πάσχει από μια ανεξήγητη ασθένεια και στη διάρκεια μιας επίσκεψής της στον γιατρό, εξαφανίζεται από το ιατρείο χωρίς κανένα ίχνος. Τέσσερα χρόνια μετά, ο πατέρας της και ψυχίατρος Βίκτορ Λάρεντς ζει σε ένα απομονωμένο νησί της Βόρειας Θάλασσας, προσπαθώντας να διαχειριστεί τον χαμό της κόρης του. Ο Βίκτορ δέχεται στο νησί την απροσδόκητη επίσκεψη μιας συγγραφέας, της Άννα Σπίγκελ, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή σχιζοφρένειας, και οι χαρακτήρες που δημιουργεί στα βιβλία της αποκτούν –κατά τα λεγόμενά της– σάρκα και οστά και αρχίζει να επικοινωνεί μαζί τους. O Βίκτορ πείθεται να αναλάβει τη θεραπεία της σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της κόρης του.

Η θέση 7Α : Σας κρατήσαμε την 7Α. Την πιο επικίνδυνη θέση στο αεροπλάνο.

Ο διαπρεπής ψυχίατρος Ματς Κρούγκερ αναγκάζεται να υπερβεί τη φοβία του για τα αεροπλάνα, όταν η ετοιμόγεννη κόρη του Νέλε του ζητά να ταξιδέψει από την Αργεντινή στη Γερμανία. Έχοντας παρακολουθήσει ένα σεμινάριο αντιμετώπισης της αεροφοβίας, ο Ματς επιβιβάζεται στην υπερατλαντική πτήση Μπουένος Άιρες-Βερολίνο. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι προετοιμάστηκε για τους λάθος φόβους: Αυτό που τον περιμένει δεν είναι ούτε αναταράξεις, ούτε βλάβη στον κινητήρα, ούτε κάποια τρομοκρατική απειλή.  Ένα τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο του αποκαλύπτει ότι στην ίδια πτήση βρίσκεται ένας παλιός ασθενής του. Ένας ασθενής με βίαιες, δολοφονικές φαντασιώσεις τον οποίο καλείται τώρα να υποκινήσει να πράξει το αδιανόητο· να οδηγήσει στον θάνατο τους εξακόσιους επιβάτες της πτήσης καθώς και τον ίδιο, αλλιώς η Νέλε θα βρει τραγικό θάνατο…

Λίγα λόγια για τον Sebastian Fitzek:

Ο Sebastian Fitzek (Σεμπάστιαν Φίτσεκ) γεννήθηκε το 1971 στο Βερολίνο και είναι ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία. Το πρώτο του μυθιστόρημα, «Η Θεραπεία», κυκλοφόρησε το 2006 κι έγινε αμέσως best seller, παραμένοντας 29 εβδομάδες στην κορυφή της λίστας της Γερμανίας, ενώ παρέμεινε και για 15 εβδομάδες στη λίστα της Ελλάδας. Έκτοτε τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 29 γλώσσες έχοντας πουλήσει περισσότερα από 12.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, επιπλέον έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο και το θέατρο. Μεταξύ των βραβείων που έχει λάβει είναι το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αστυνομικής Λογοτεχνίας 2016 και η διάκριση του για τις 35.000 κριτικές 4 αστέρων στο Goodreads. Ο Sebastian Fitzek ζει με την οικογένειά του στο Βερολίνο.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024