Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cardi B: «Νάρκωνα άντρες και τους έκλεβα τα χρήματα»

Cardi B: «Νάρκωνα άντρες και τους έκλεβα τα χρήματα»

Η Cardi B κατέστησε σαφές στη δήλωση που μοιράστηκε στη σελίδα της στο Instagram ότι δεν ήταν περήφανη για αυτό το μέρος του παρελθόντος της

Η Cardi B απάντησε στην διαμάχη που δημιουργήθηκε με hashtag #SurvivingCardiB (Πως επέζησε η Cardi B) που προέκυψε από την επανεμφάνιση ενός Instagram Live το οποίο δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια.

Στο βίντεο, η κάτοχος Grammy, ισχυρίστηκε ότι είχε ναρκώσει και έπειτα ληστέψει άνδρες για να επιβιώσει. «Έπρεπε να δουλεύω σε στριπτιζάδικο, έπρεπε να πηγαίνω,» ναι, ναι, θες να πάμε σε αυτό το ξενοδοχείο «, και έχω νάρκωνα μαύρους άνδρες και έχω ληστέψει κάποιους », λέει στο βίντεο. «Αυτό συνήθιζα να κάνω. Τίποτα δεν μου δόθηκε χαριστικά σε αυτήν την ζωή».

Η Cardi B κατέστησε σαφές στη δήλωση που μοιράστηκε στη σελίδα της στο Instagram ότι δεν ήταν περήφανη για αυτό το μέρος του παρελθόντος της, αλλά ότι ήταν απαραίτητο τότε για την επιβίωσή της. «Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να είμαι καλύτερη για τον εαυτό μου την οικογένειά μου και το μέλλον μου», έγραψε στον τίτλο της που συνοδεύει το μήνυμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CARDIVENOM (@iamcardib) στις

Αναλυτικότερα γράφει: « Βλέπω στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι κυκλοφορεί ένα live που έκανα πριν από 3 χρόνια, ένα live όπου μίλησα για πράγματα που έπρεπε να κάνω στο παρελθόν μου, σωστά ή λάθος, για να ζήσω. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλεια ή έρχομαι από έναν τέλειο κόσμο με ένα τέλειο παρελθόν, αλλά πάντα λέω την αλήθεια μου και πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη μου. Είμαι μέλος της κουλτούρας χιπ χοπ όπου μπορείτε να μιλήσετε για το πού προέρχεστε, να μιλήσετε για το λάθος πράγμα που έπρεπε να κάνετε για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε. Υπάρχουν οι ράπερ που δοξάζουν τη δολοφονία, τα ναρκωτικά και τις ληστείες. Εγκλήματα που διαπράττουν να επιβιώσουν. Δεν θα επαινέσω ποτέ τα πράγματα που έκανα σε αυτό το live, ποτέ δεν θα θίξω τέτοια θέματα στη μουσική μου γιατί δεν είμαι υπερήφανη γι ‘αυτά και αισθάνομαι την ευθύνη να μην τα αναπαράγω. Έκανα λάθος πράξεις που όταν τις έκανα είχα πολύ περιορισμένες επιλογές. Είμαι ευλογημένη που ήμουν σε θέση να ξεφύγω από αυτά, αλλά πολλές ακόμα γυναίκες δεν έχουν αυτήν την τύχη. Τη στιγμή που έκανα αυτές τις πράξεις, τις έκανα για να επιβιώσω. Οι άνδρες που μίλησα στο βίντεο ήταν άνδρες που έβγαινα μαζί τους και ήταν άνδρες που ήξεραν τι έκαναν μαζί μου συνειδητά και ήταν πρόθυμοι για αυτό. Έχω ένα παρελθόν που δεν μπορώ να αλλάξω, όπως όλοι μας».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024