Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μαρία Βέλλη : Τα «μαζεύει» για το σκηνικό με τον Κωστόπουλο

Άννα Μαρία Βέλλη : Τα «μαζεύει» για το σκηνικό με τον Κωστόπουλο

Η Άννα Μαρία Βέλλη αρνείται ότι έχει ξεσπάσει «πόλεμος» με τον Πέτρο Κωστόπουλο και παρουσιάζει την δική της εκδοχή για το τι συνέβη

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Κωστόπουλο και Άννα Μαρία Βέλλη και τις επεισοδιακές σχέσεις τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες του «Όλα Λάθος» φαίνεται πως καλά κρατεί…

Η παρουσιάστρια και vlogger Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στην «Φωλιά των Κου Κου» στο Star για τη διαφωνία που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον αέρα της εκπομπής «Όλα Λάθος» του Open TV.

Πολλά γράφτηκαν για την παρεξήγηση που συνέβη στον αέρα της εκπομπής και η Άννα Μαρία Βέλλη έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η διαφωνία τους δεν είχε να κάνει με την εκπομπή.

Η Άννα Μαρία Βέλλη αρνείται έτσι από την πλευρά της τα πάντα και παρουσίασε την δική της «στρογγυλεμένη» εκδοχή:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι αστείο. Δεν ωρύομαι και δεν φωνάζω. Με τον Πέτρο Κωστόπουλο διαφωνήσαμε έντονα για κάτι που δεν είχε να κάνει με την εκπομπή. Δεν ξέρω πώς βγήκε όλο αυτό για την καρέκλα. Εγώ έκανα ένα αστείο στο διάλειμμα, ο Πέτρος μου είπε ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ και είναι μια φράση που εμένα προσωπικά μου ανάβει τα μηνίγγια, είναι εντελώς ρατσιστικό σαν σχόλιο. Ο Πέτρος δεν το εννοούσε έτσι, το συζητήσαμε μετά, ανταλλάξαμε τις απόψεις μας, συμφωνήσαμε και όλα καλά. Τώρα, ποιος είδε εμένα να τσιρίζω για την καρέκλα και να αλλάζει η καρέκλα μου… Δεν άλλαξε. Τα πάω καλά με τον Πέτρο γενικά».

Δείτε τι δήλωσε σχετικά η Άννα Μαρία Βέλλη:

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024