Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας καθώς και δύο στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών της εταιρίας Πήγασος.

Η υπόθεση αφορά τα δάνεια τα οποία είχε λάβει η εκδοτική εταιρία για τα οποία σύμφωνα με την κατηγορία δεν υπήρχαν επαρκείς εγγυήσεις.

Η δίωξη που είχε ασκηθεί περιελάμβανε την κατηγορία της απιστίας από κοινού και κατά μόνας, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος στελεχών της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς, που ήταν μέλη των επιτροπών πιστοδοτήσεων και εισηγητές για τη χορήγηση των δανείων, ενώ για ηθική αυτουργία στην απιστία κατηγορούνται οι Γ. Μπόμπολας και Φώτης Μπομπολας καθώς και δύο στελέχη της Πήγασος. Όλους τους κατηγορούμενους εκπροσώπησε ο δικηγόρος Τάσος Τριανταφύλλου.

Μετά την απολογία τους ο μεν Γιώργος Μπόμπολας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, ο δε Φώτης Μπόμπολας και τα δυο διευθυντικά στελέχη με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες προσκομίστηκαν στην ανακρίτρια στοιχεία σύμφωνα με τα οποία είχαν δοθεί εγγυήσεις για τη σύναψη του δανείου που αφορούν το ακίνητο 11.000 τμ στο Χαλάνδρι, μετοχές, σήματα εντύπων κλπ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr