Την ταυτότητα της πέτρας του σκανδάλου που ταλαιπωρεί τη γαλλική κυβέρνηση «πρόδωσε» περιοδικό της χώρας.

Πρόκειται για την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη με την οποία απαθανατίστηκε σε βίντεο ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Κριστόφ Καστανέ, ενώ είχαν έρθει πολύ κοντά σε νυχτερινό κέντρο του Παρισιού.

Η Κλάρα Σ., όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι πρώην συνεργάτιδα του υπουργού με την οποία ανέπτυξαν πιο στενή σχέση μετά το 2017. Γεννήθηκε το 1988 σε καλό προάστιο του Παρισιού και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες.

Επίσης, διετέλεσε σύμβουλος στο γενικό προξενείο της Γαλλίας στη Νέα Υόρκη, ενώ εργάστηκε για ένα «φεγγάρι» ως δημοσιογράφος στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι «BFM TV», στη συνέχεια όμως έγινε σύμβουλος υποψηφίου με το δεξιό κόμμα- τότε ήταν το UMP- στην περιφέρεια του Παρισιού, στις βουλευτικές εκλογές του 2017.

Μετά την ήττα του υποψηφίου της, εντάχθηκε στο κυβερνών κόμμα ως σύμβουλος του Κριστόφ Καστανέ. Οι δυο τους κατεγράφησαν σε βίντεο που δείχνει τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας Κριστόφ Καστανέ να τη φιλά.

Σύμφωνα με γαλλικά MME, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στις 10 Μαρτίου. Ο γάλλος υπουργός βρέθηκε σε μπαρ, κοντά στο υπουργείο όπου αναμενόταν να παρευρεθεί σε δείπνο, ωστόσο αργά το βράδυ εθεάθη στο ίδιο μέρος, μόνος του.

Τότε, η κάμερα τον «συνέλαβε» να χορεύει μαζί με μια νεαρή κοπέλα και να ανταλλάσσουν φιλιά.

Γράψτε το σχόλιο σας